Rotel RA-10
Rotel RA-10 Rotel RA-10 Rotel RA-10

Знятий з виробництва
  • ID товару: 1936

Новий товар

Інтегральний підсилювач, 2 х 40 Вт (8 Ом), сигнал/шум 100 дБ, спотворення 0,03%, 4 входи, ММ-фонокоректор, вихід на навушники, вага 5,9 кг.
Колір: Black/Silver

Більше деталей

14 782 грн.

Дивитись всі товари бренду: Rotel

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Інтегральний стереофонічний підсилювач Rotel RA-10 зібраний у корпусі невеликої висоти і має класичний дизайн для техніки цього класу, вироблений ще на початку 80-х років минулого століття. По центру його передньої панелі розташований великий регулятор гучності, ліворуч від якого є відключаються регулятори тембру в області низьких і високих частот, а також комутатор для двох пар приєднаних акустичних систем. З іншого боку є регулятор стереобалансу, перемикач режиму роботи входу для записуючого пристрою, і селектор джерел сигналу. Також на передній панелі є 3,5-мм роз'єми для підключення стереонавушників і портативного плеєра. Усього до Rotel RA-10 можна підключити чотири лінійні джерела сигналу, що записує пристрій (вхід/вихід), і М-звукознімач програвача вінілових дисків. Також передбачений регульований вихід з підсилювача, використовуючи який Rotel RA-10 можна підключити зовнішній підсилювач потужності. Є вхід та вихід керуючого 12-вольтового тригера, та якісні гвинтові клеми для підключення чотирьох пар акустичних систем.

Якість виготовлення Rotel RA-10 дуже висока, всі керівні органи мають приємний робочий хід, а якість обробки передньої панелі не залишає місця для критики.

Підсилювач розвиває відносно скромну вихідну потужність в 40 Вт на канал, проте завдяки якісному блоку живлення і сильноточним вихідним каскадам добре справляється навіть з великою акустикою. Однак зайво перевантажувати Rotel RA-10 не варто, і колонки зі складною характеристикою імпедансу краще підключати до нього за двокусильною схемою, скориставшись додатковим краєм. Загальний характер звучання Rotel RA-10, дуже динамічний, ритмічно точний, з майже нейтральним тональним балансом та протяжною стереокартиною, напевно, сподобається багатьом меломанам.

Підсилювач оснащений досить якісним фонокоректором, який має гарну сумісність з MM-звукознімачами популярних марок, мінімальним рівнем власних шумів, і забезпечує точну RIAA-корекцію.


Особливості стереопідсилювача Rotel RA-10

  • Рознімання для чотирьох пар АС
  • Вихід із підсилювача
  • Вхід для MM-звукознімача

Характеристики стереопідсилювача Rotel RA-10

Вихідна потужність 2 х 40 Вт (8 Ом)
Входи 4 лінійних, для MM-звукоснімача, на передній панелі
Виходи PreOut, на навушники, на запис
Діапазон частот 10 Гц – 40 кГц (+/- 0,7 дБ)
Співвідношення сигнал/шум більше 95 дБ
Загальні гармонічні спотворення менше 0,03%
споживана потужність 220 Вт
Габарити 430 х 72 х 342 мм
Вага 5,9 кг

Напишіть відгук

Rotel RA-10

Інтегральний підсилювач, 2 х 40 Вт (8 Ом), сигнал/шум 100 дБ, спотворення 0,03%, 4 входи, ММ-фонокоректор, вихід на навушники, вага 5,9 кг.
Колір: Black/Silver

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ