Monitor Audio Gold Stand
Знятий з виробництва

Monitor Audio Gold Stand

  • ID товару: 2818

Новий товар

Якісна стійка для акустики Monitor Audio Gold розміщується на підлозі та розрахована на встановлення колонок у найбільш підходящому місці.

Ціна вказана за пару

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Monitor Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Тійки Monitor Audio GOLD Stands

Якісна стійка для акустики Monitor Audio Gold розміщується на підлозі та розрахована на встановлення колонок у найбільш підходящому місці. Таке правильне розташування акустики необхідне забезпечення високоякісного звукового відтворення під час прослуховування аудіозаписів, і навіть перегляді відеофільмів. При встановленні спеціальної підставки під акустику важливо, щоб динаміки колонок були спрямовані на слухачів та розташовувалися на рівні вух. Всім власникам по-справжньому гарної поличної акустики рекомендується придбати фірмову стійку для отримання оптимальної якості звуковідтворення.

Конструкція стійки для акустики Monitor Audio Gold GXST спроектована спеціально для моніторів GX100 та GX50 із популярної серії «Gold». Вона приваблює меломанів не тільки стильним дизайном, але й міцною, стійкою платформою, яка оснащена м'якими гумовими опорами для запобігання вібраційних хвиль, здатних погіршити якість звучання. Провід з легкістю можна заховати у спеціальний канал, призначений для прокладання кабелю.

Модель Monitor Audio Gold з металевою литою основою – надійна стійка, яка вигідно доповнить акустичну композицію, підкреслить не лише звукові, а й естетичні переваги систем акустики із серії Gold від британського бренду Monitor Audio. Габарити виробу становлять 612 х 280 х 370 мм, вага невелика – 4.5 кг, передбачена можливість засипки.

Особливості підлогової стійки Monitor Audio Gold:

  • Призначений для використання з моделями: Monitor Audio Gold GX
  • Габарити (ШхВхГ): 280 х 612 х 370 мм
  • Маса: 4.5 кг

Напишіть відгук

Monitor Audio Gold Stand

Якісна стійка для акустики Monitor Audio Gold розміщується на підлозі та розрахована на встановлення колонок у найбільш підходящому місці.

Ціна вказана за пару

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ