Підсилювач Parasound ZM1250 Black
Підсилювач Parasound ZM1250 Black Підсилювач Parasound ZM1250 Black Підсилювач Parasound ZM1250 Black

Знятий з виробництва

Підсилювач Parasound ZM1250 Black

  • ID товару: 5748

Новий товар

Спеціалізований Parasound Model 1250 призначений для інсталяцій замовлень або просунутих систем домашнього кінотеатру, де використовується безліч акустичних каналів. Модель має виходи відразу на 12 пар гучномовців і здатна номінально видавати по 90 Ватів на канал при навантаженні 4 Ома.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Parasound

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Побудувати мультирум з переконливим звучанням та гнучким розподілом сигналу не просто і недешево. Обійтися без громіздкої стійки та мінімізувати витрати можна з підсилювачем Parasound ZoneMaster 1250
І справді, порахуйте, скільки потрібно підсилювачів, щоб озвучити, наприклад, 12 незалежних зон у режимі стерео або 24 моно. Додайте багатоканальний комутатор для роздачі сигналу, дистриб'ютор живлення і солідну рекову стійку для розміщення всього цього обладнання.
Тим часом фахівці Parasound довели, що подібна система може вміститися в стандартному модулі 2U, живитися від однієї розетки і працювати абсолютно безшумно без примусового охолодження.
У новій розробці ZoneMaster 1250 дванадцять кінцевих підсилювачів класу D, здатних стабільно працювати з будь-яким навантаженням, аж до 2 Ом. Вихідна потужність така: 12 х 90 Вт на чотирьох Омах та 12 х 50 Вт на восьми. Передбачено мостове включення каналів, в якому виходить 6 х 200 Вт та 6 х 160 Вт відповідно. До кожного каналу можна підключити дві акустичні системи – і В, тобто. загальна кількість точок збільшується до 24. Вихідні термінали – стандартні інсталяційні колодки із затискачами під гвинт.
У ZoneMaster 1250 дванадцять кінцевих підсилювачів класу D, здатних стабільно працювати з будь-яким навантаженням, аж до 2 Ом.
Попередні каскади побудовані на операційних підсилювачах та дискретних транзисторах, що працюють у класі «АВ». У кожному каналі є регулятор чутливості (під шліц), перемикач Stereo – Mono – Bridged та комутатор вхідного сигналу. Він може подаватися окремо каналами на лінійні входи RCA або з двох загальних внутрішніх шин BUS1 і BUS2. Таким чином, щоб задати режим "Вечірка" з трансляцією контенту на всі або кілька зон одночасно, достатньо підключити джерело до стерео входів однієї з шин, і закомутувати на неї потрібні канали. Оскільки таких шин дві, легко скласти різний репертуар для двох групових зон. BUS1 і BUS2 мають петльовий вихід для розширення архітектури.

 
Характеристики
ТипПідсилювач потужності
ПотужністьRMS, всі канали (20 Гц - 20 кГц) 50 Вт x 12 @ 8 Ом, 90 Вт x 12 @ 4 Ом або 2 Ом, 160 Вт x 6 @ 8 Ом (Мостовий), 200 Вт x 6 @ 4 Ом (Мостовий) )
Частотний діапазон10 Гц - 60 кГц
Кількість каналів12
ВходиДва загальні входи (для всіх каналів відразу) BUS1 RCA та BUS2 RCA + Hi-Level, дискретні входи для кожного каналу RCA(Line IN)
Коефіцієнт нелінійних спотворень0,005
Співвідношення сигнал/шум112 дБ
Розміри (В x Ш x Г), мм108 х 437 х 369 мм
Вага без упаковки7,7 кг

Напишіть відгук

Підсилювач Parasound ZM1250 Black

Спеціалізований Parasound Model 1250 призначений для інсталяцій замовлень або просунутих систем домашнього кінотеатру, де використовується безліч акустичних каналів. Модель має виходи відразу на 12 пар гучномовців і здатна номінально видавати по 90 Ватів на канал при навантаженні 4 Ома.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ