Шасі програвача вінілових дисків Clearaudio Innovation TT 027
Шасі програвача вінілових дисків Clearaudio Innovation TT 027 Шасі програвача вінілових дисків Clearaudio Innovation TT 027 Шасі програвача вінілових дисків Clearaudio Innovation TT 027 Шасі програвача вінілових дисків Clearaudio Innovation TT 027

Знятий з виробництва

Шасі програвача вінілових дисків Clearaudio Innovation TT 027

  • ID товару: 4116

Новий товар

Оптимізоване до резонансів шасі, ремінний привід з автоматичним контролем швидкості, 70 мм диск, з матеріалу Polyoxymethylene -Delrin® виготовлений з високою точністю, чудово стабілізований, та динамічно збалансований, 15 мм зовнішня поверхня з CNC матеріалу та динамічно збалансований нижній (саб- з нержавіючої сталі.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Clearaudio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

У світі конструкцій вінілових програвачів Clearaudio Innovation є ультимативним технологічним прототипом. Він ґрунтується на перевірених блоках існуючих конструкцій, але при цьому відкриває нову концепцію того, яким має бути програвач high-end.

Шасі являє собою здвоєний сендвіч з акрилу та алюмінію. Елегантні криві підкреслюються контрастністю полірованих металевих кромок та глянсового чорного акрилу. Інші поверхні є скоріше матовими, а не глянсовими чорними, що дає приємний ефект. Порівняно з моделями Solution, Clearaudio Innovation має класичну простоту через те, що двигун розміщений на одній з трьох веж, замість того, щоб вільно стояти між двома лопатями шасі.

Вінілові записи лягають на монументальну поверхню опорного диска – це чорна пластикова Delrin (POM) або GS-PMMA акрилова пластина завтовшки 70 мм. Вона спирається на нижню частину – 15-міліметровий диск із нержавіючої сталі. Прихована всередині особливість серії Innovation, система оптичного контролю швидкості (Optical Speed ​​Control або OSC), забезпечує кращу стабільність швидкості, ніж будь-коли. У базовій ідеї немає нічого нового, оскільки зворотний або контроль швидкості на сервоприводі були поширені в пристроях з прямим приводом близько 30 років тому, а також застосовувалися і в деяких приводах. Але можна сміливо заявити, що лише у Clearaudio ця система першою реально ефективно запрацювала у контексті високоякісного аудіофільського сегменту.

У центрі опорного диска - те, що можна було назвати попередньою інновацією великої Clearaudio, запатентованої керамічною магнітною опорою. Вага тарілки підтримується без тертя, взаємним відштовхуванням двох кілець різнополюсних магнітів, встановлених на шасі та нижній пластині. Магнітні елементи спроектовані так, щоб забезпечити гарне поле, а немагнітний керамічний вал забезпечує те, що магнітні ефекти не можуть досягти поверхні опорного диска.

На кінцях двох променів основи встановлюються бази для кріплення тонармів - можна встановити дві бази для тонармів від 9 до 12 дюймів. З третього боку в основу вбудовані мініатюрний малопотужний двигун постійного струму і система контролю швидкості. Є три швидкості обертання, включаючи 78 обертів за хвилину, і можливість точного підстроювання. Для контролю та автоматичної підтримки швидкості використовуються оптичний інфрачервоний датчик та мініатюрний стробоскопічний диск на нижній поверхні диска програвача.

Clearaudio Innovation забезпечує дуже високу якість відтворення вінілових дисків і здатний повною мірою продемонструвати такі переваги аналогових записів, як висока детальність, нейтральний тональний баланс та точна стереокартина.

Характеристики шасі програвача Clearaudio Innovation

  • Тип: аналоговий дисковий програвач
  • Тип приводу: ремінь, плоский ремінь
  • Тип приводного мотора: DC-мотор з високим моментом, що крутить, виконаний виключно для електронного оптичного управління швидкістю Clearaudio (OSC) в реальному часі за допомогою інфрачервоного датчика
  • Підшипник: магнітний підшипник (CMB)
  • Швидкості обертання: 33⅓, 45, 78 об/хв
  • Опорний диск: підкладка з нержавіючої сталі, Delrin (POM-пластик) або GS-PMMA акрил, висотою 70 мм
  • Варіація швидкості: ±0.05%
  • Тонарм: ні
  • Картридж: ні
  • Вбудований фонокоректор: ні
  • Вбудований підсилювач для навушників: ні
  • Потужність: 9.3 Вт (максимальна), 2.5 (операційна/в режимі очікування)
  • Вага: 24.0 кг (без тонарма та БП)
  • Розміри (Ш х В х Г): 460 x 220 x 485 мм

Примітка: дана пропозиція не має в комплекті тонарма та картриджа. Всі зображення представлені інформаційно, у тому числі альтернативні варіанти опорних дисків та оформлення стійок "веж".

Напишіть відгук

Шасі програвача вінілових дисків Clearaudio Innovation TT 027

Оптимізоване до резонансів шасі, ремінний привід з автоматичним контролем швидкості, 70 мм диск, з матеріалу Polyoxymethylene -Delrin® виготовлений з високою точністю, чудово стабілізований, та динамічно збалансований, 15 мм зовнішня поверхня з CNC матеріалу та динамічно збалансований нижній (саб- з нержавіючої сталі.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ