Всепогодна акустика Acoustic Energy Extreme 8 White
Всепогодна акустика Acoustic Energy Extreme 8 White Всепогодна акустика Acoustic Energy Extreme 8 White Всепогодна акустика Acoustic Energy Extreme 8 Всепогодна акустика Acoustic Energy Extreme 8 Всепогодна акустика Acoustic Energy Extreme 8

Всепогодна акустика Acoustic Energy Extreme 8

  • ID товару: 5733

Новий товар

Всепогодна акустична система Acoustic Energy Extreme 8, що забезпечує звук якості Hi-Fi, зі ступенем захисту IP54. Акустичні термінали «Speakon» фірми Neutrik перешкоджають попаданню вологи на контактну групу.

Ціна за шт.

Більше деталей

16 984 грн.

20 Товари(ів)
Наявність уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Acoustic Energy

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Всепогодна підвісна акустична система Extreme 8 британської компанії Acoustic Energy – це якісний гучномовець закритого типу. Сучасний дизайн та гарне звучання привертають додаткову увагу до даної моделі. Колонки випускаються у двох колірних рішеннях – білому та чорному.

Симпатична «коробочка» займає мало місця (390 x 260 x 260 мм), легко підвішується до стелі чи стінки і майже незамінна в приміщеннях, де кожен сантиметр на вагу золота. Передня (лицьова) панель закрита спеціальною сіткою того ж кольору, що сама колонка. Якщо її зняти, можна побачити два динаміки. Цей гучномовець двосмуговий. Високочастотний динамік (твітер), дюймового діаметра має куполоподібний дифузор. Нижче за нього розташований низькочастотний динамік діаметром 160мм. Потужність вбудованого підсилювача дорівнює 150 Вт, але рекомендується використовувати в діапазоні від 25 до 125 Вт. Частотність діапазону, що відтворюється - 45 Гц - 20 кГц.

Завдяки спеціальному корпусу колонки цю модель можна встановлювати не лише у звичайних кімнатах та приміщеннях з підвищеною вологістю, а й у дворі, парках та причалах. Ручний кронштейн, що прикручується, надійно утримує гучномовець на своєму місці і дозволяє повертати його в потрібному напрямку в одній площині. Для кращого звучання акустики зазвичай рекомендується підвішувати кілька колонок у різних місцях, але за бажання можна використовувати одну акустичну систему. Наприклад, під'єднати її до комп'ютера або плеєра і покататися на човні з музикою. Для створення багатоканального звучання можна використовувати попарно відразу кілька моделей колонок цієї фірми.

 
Характеристики
Тип установкиНастінний
Потужність25-125 Вт
Частотний діапазон45 Гц - 20 кГц
Кількість каналів1.0
ВходиSpeakon
Імпеданс8 Ом
Кількість смуг2
Діаметр НЧ (НЧ/СЧ) динаміка160 мм (пресований із сплаву алюмінію, з неодимовою магнітною системою)
Твіттер25 мм (кільцевий, з неодимовою магнітною системою)
Чутливість90 дБ
Розміри (В x Ш x Г), мм390 x 260 x 260 мм
Особливостімагнітне екранування, вологозахист
Вага без упаковки7 кг

Напишіть відгук

Всепогодна акустика Acoustic Energy Extreme 8

Всепогодна акустична система Acoustic Energy Extreme 8, що забезпечує звук якості Hi-Fi, зі ступенем захисту IP54. Акустичні термінали «Speakon» фірми Neutrik перешкоджають попаданню вологи на контактну групу.

Ціна за шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ