JBL Cinema SB450
JBL Cinema SB450 JBL Cinema SB450 JBL Cinema SB450 JBL Cinema SB450 JBL Cinema SB450

Знятий з виробництва
  • ID товару: 1993

Новий товар

BL Cinema SB450 – нова звукова панель у комплекті з бездротовим сабвуфером забезпечує відмінне акустичне оформлення з ефектом присутності для сучасних телевізорів 4К.

Більше деталей

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Нова аудіосистема JBL Cinema SB450 створює об'ємну звукову картину, яку можна порівняти за якістю з кінотеатральною. Цей ефект присутності тепер доступний без використання численних компонентів завдяки технології HARMAN Display Surround та декодуванню аудіо сигналу Dolby Digital. Вбудована функція автоматичного регулювання гучності аналізує звуковий потік та запобігає різким перепадам звуку, дозволяючи уникнути зайвих маніпуляцій з пультом під час перегляду.

Новинка забезпечує максимальну свободу у виборі джерела відтворення завдяки 3 входам HDMI для з'єднання з телевізором, один з яких є реверсивним. Крім цього, JBL Cinema SB450 підтримує одночасне підключення до трьох мобільних пристроїв через Bluetooth. Фірмова технологія JBL SoundShift відповідає за миттєве перемикання з основного джерела звуку на бездротовий: достатньо запустити аудіо на мобільному пристрої раніше сполученому з саундбаром. Під час зупинки відтворення звук автоматично перемикається назад. Новинка оснащена також технологією JBL Connect, яка дозволяє з'єднати всі пристрої з цією функцією в єдиний ланцюг для посилення гучності та об'єму.

Загальна потужність аудіосистеми JBL Cinema SB450 складає 440 Вт, яких достатньо для створення якісного звукового оформлення навіть у великій кімнаті для вітальні. Бездротовий сабвуфер гарантує потужне відтворення басів, яке можна буде не лише почути, а й відчути всім тілом. При цьому завдяки 200-мм динаміку його значну гучність можна регулювати окремо від основної звукової панелі для ідеального балансу частот. Акустична система JBL Cinema SB450 дозволяє налаштувати керування зі штатного пульта телевізора. У комплект поставки входить настінний кронштейн, а також оптичний та HDMI кабелі для підключення.

Основні характеристики JBL Cinema SB450:

У комплекті звукова панель (1100 x 76 x 97мм; 3,4 кг) та сабвуфер (320 x 320 x 355.5мм; 9,5 кг).

Частотний діапазон: 20 Гц – 20 кГц.

Максимальний звуковий тиск: 103 дБ.

Підтримка формату Dolby Digital.

Входи: 3 HDMI (1 реверсивний HDMI вихід), 1 цифровий оптичний вхід.

Підтримка бездротового з'єднання Bluetooth 3.0.

JBL SoundShift – миттєве перемикання між джерелами.

JBL Connect — З'єднання з іншими пристроями JBL.

Підтримка універсального пульта дистанційного керування.

Напишіть відгук

JBL Cinema SB450

BL Cinema SB450 – нова звукова панель у комплекті з бездротовим сабвуфером забезпечує відмінне акустичне оформлення з ефектом присутності для сучасних телевізорів 4К.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ