Atlas Transpose Adapters Expanding 4mm Plug

Atlas Transpose Adapters Expanding 4mm Plug

  • ID товару: 7191
  • Артикул: 233044

233044

Новий товар

Адаптер Transpose Speaker, роз'єм Expanding 4mm Plug

Більше деталей

1 013 грн.

Дивитись всі товари бренду: Atlas Cable

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Частина функцій будь-якого кабелю – захищати сигнал від радіочастотних перешкод. А роз'єм також є частиною кабелю. У кабелях Atlas з'єднання провідників із роз'ємами здійснюється без використання припою. Позолочені контакти виконують роль повернення сигналу, допомагаючи боротися з радіочастотними перешкодами. Ці контакти (обтискають кабель без здавлювання, що може призвести до зміни імпедансу) оснащені двома асиметричними пружними "пелюстками", які очищаються сигнальний тракт при підключенні. Таким чином, щоб тримати в чистоті сигнальний тракт, досить просто періодично виймати кабелі Atlas та вставляти їх назад.


З'єднання роз'єму з провідниками має бути максимально однорідним. Традиційно ці з'єднання виконувались на основі олов'яного припою – але в цьому випадку між провідником та роз'ємом неминуче виникає шар припою, а це веде до деградації сигналу. Враховуючи, скільки зусиль ми витрачаємо на те, щоб звести до мінімуму кількість кордонів кристалів усередині провідника, немає сенсу споруджувати настільки потужний бар'єр на шляху сигналу за допомогою припойного з'єднання. Навіть срібний припій, який зазвичай використовується в кабелях із срібними провідниками, накладає ту ж проблему. Як же уникнути компромісів?


Компанії Atlas вдалося повністю уникнути цієї проблеми шляхом використання роз'ємів, які кріпляться до провідників методом холодного зварювання за допомогою інструментів, розроблених Atlas. У такому з'єднанні метал роз'єму та провідник обтискаються під вивіреним тиском, формуючи міцний, постійний, герметичний контакт металу з металом без пошкодження ізоляції кабелю. Результат - безперервний шлях проходження сигналу з його мінімальною деградацією порівняно з паяними роз'ємами.
Насамперед Atlas – інжинірингова компанія.

Напишіть відгук

Atlas Transpose Adapters Expanding 4mm Plug

Адаптер Transpose Speaker, роз'єм Expanding 4mm Plug

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ