Акустична система Paradigm Studio Series v.4 CC-590
Акустична система Paradigm Studio Series v.4 CC-590 Акустична система Paradigm Studio Series v.4 CC-590

Акустична система Paradigm Studio Series v.4 CC-590

  • ID товару: 4742

Новий товар

Ціна за штуку

акустична система центрального каналу; потужність: 200 Вт; кількість смуг: 3; вхідний опір: 8 Ом; частотний діапазон: 55-20000 Гц

Більше деталей

41 800 грн.

20 Товари(ів)
Наявність уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Paradigm

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Орденоносна лінійка Reference Studio була заснована компанією PARADIGM ще в середині 90-х минулого століття, зараз же канадці випускають вже четверте покоління цих акустичних систем. На відміну від попереднього оновлення (колонки 3-го покоління помітно відрізнялися від 2-го навіть дизайном), новий перехід не зробив істотних відмінностей у вигляді колонок. Але склад лінійки змінився – з'явилися нові моделі серед тилових гучномовців та «центрів», які не мали аналогів у третьому втіленні серії, додалися компактні гучномовці Esprit з плоскими корпусами, які зручно вішати на стіну.

Нові версії Studio 60 виконуються в корпусах з MDF того ж обсягу та конструкції, що і попередниці. У них використовується 2,5-смуговий кросовер, складений з електроакустичних фільтрів 2-го порядку з точками розділу 0,5 та 2 кГц. Фазокогерентний кросовер, як раніше, зроблений на базі схеми Баттерворта з використанням підібраних компонентів: керамічних резисторів, поліпропіленових конденсаторів, котушок індуктивності з повітряними або сталевими сердечниками. ВЧ та НЧ частини фільтрів фізично розділені та змонтовані на окремих платах, а внутрішнє розведення здійснюється кабелем із безкисневої міді.

Колонки комплектуються новим твітер G-PAL, успадкованим від «старшої» серії Signature, обладнаним 25-мм куполом алюмінію, анодованого золотом. Для охолодження звукової котушки твітера використовується магнітна рідина в зазорі та конструкція каркасу Apical, що вентилюється. У моторі використовується подвійний феріткерамічний магніт. Шасі динаміка відливається з алюмінію. Ззаду робочий простір динаміка обмежується закритою камерою, що демпфує асиметричної форми. Попереду купол «піщалки» оточує потужна плата зі складним рельєфом поверхні. На периферії накладка має фактурну поверхню для ослаблення дифракції звуку, навколо купола платня формує акустичну лінзу з вертикальним розсікачем.

Старий СЧ/НЧ динамік, обладнаний полімерним конусом з поверхнею «гусяча шкіра», тепер замінений на новий з білою мембраною S-PAL, зробленою з анодованого алюмінію. Масивна алюмінієва куля в центрі дифузора відводить тепло та контролює дисперсію звуку. Калібр мід-вуфер залишився тим самим – 178 мм. Динамік комплектується литим алюмінієвим шасі з фірмовим потужним тримачем, що виступає на передній панелі. Багатошарова звукова котушка драйвера має діаметр 38 мм і намотується на каркас Apical. Ззаду на мотор динаміка надівається металевий кожух, що демпфує, з ребрами радіатора, він одночасно відводить зайве тепло і служить магнітним екраном.

Басовий драйвер залишився незмінним, він оснащений поліпропіленовим дифузором з мінеральною добавкою та бутиловим підвісом. Лите алюмінієве шасі попереду переходить у таку ж накладку як у СЧ драйвера, а внизу прибудований фазоінверторний порт із металевим розтрубом. Ще один порт трохи меншого діаметра виходить на зворотний бік кабінету. Шасі всіх динаміків пов'язані з лицьовою панеллю за допомогою фірмової технології IMS/Shock Mounting – між тримачем та корпусом міститься гумова прокладка, що зменшує вібрації, що передаються динаміками кабінету. Ніжки колонок, що виступають з боків, мають штатні місця для гострих металевих шипів або гумових амортизаторів.

У інших АС комплекту використовуються згадані вище драйвери та технології. Поличні тиловики Studio 20 v4 оснащуються твітером G-PAL та СЧ/НЧ драйвером S-PAL, зони відповідальності яких розділені на частоті 2 кГц. Великий і важкий центр CC-590 v4 може навіть встановлюватися на ніжки. Крім «піщалки» G-PAL та двох полімерних басовиків калібру 178 мм, гучномовець комплектується середньочастотником S-PAL діаметром 115 мм. Незважаючи на зменшені розміри, динамік обладнаний центральною кулею з алюмінію. Через компактність драйвера охолодження котушки здійснюється феромагнітною рідиною. Корпуси тилових гучномовців і центру мають акустичне оформлення типу фазоінвертор, але у Studio 20 v4 порт розташований попереду, а CC590 v4 має задній порт. Подібно до підлогових фронтів, колонки дозволяють дво-кабельне підключення.

Акустика Paradigm CC-590 Studio Series v.4

  • Акустичне оформлення: фазоінверторного типу
  • Рекомендована потужність підсилювача: 15-200 Вт
  • Діаметр ВЧ динаміка: 25 мм
  • Діаметр НЧ динаміка: 2х178 мм
  • Діаметр СЧ динаміка: 102 мм
  • Імпеданс: 8 Ом
  • Кількість смуг: 3
  • Максимальна потужність: 150 Вт
  • Частота кросовера: 350 Гц; 2.4 кГц
  • Частотний діапазон: 60-22000 Гц
  • Чутливість: 91 дБ
  • Розміри: 673х241х330 мм
  • Вага: 20.5 кг

Напишіть відгук

Акустична система Paradigm Studio Series v.4 CC-590

Ціна за штуку

акустична система центрального каналу; потужність: 200 Вт; кількість смуг: 3; вхідний опір: 8 Ом; частотний діапазон: 55-20000 Гц

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ