Кабель міжблоковий: Atlas Mavros (RCA-RCA) 1.0 m.
Кабель міжблоковий: Atlas Mavros (RCA-RCA) 1.0 m. Кабель міжблоковий: Atlas Mavros (RCA-RCA) 1.0 m. Кабель міжблоковий: Atlas Mavros (RCA-RCA) 1.0 m.

Кабель міжблоковий Atlas Mavros (RCA-RCA) 1.0 m.

  • ID товару: 7161

Новий товар

Міжкомпонентний кабель Atlas Mavros технічно та акустично перевершує всі інші кабелі у своїй ціновій категорії.

Більше деталей

34 425 грн.

Дивитись всі товари бренду: Atlas Cable

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис
Міжкомпонентний кабель Atlas Mavros технічно та акустично перевершує всі інші кабелі у своїй ціновій категорії. Включивши цей кабель у свою систему, ви будете вражені неймовірним покращенням якості звучання! Подвійний щільно плетений багатожильний екран з мідного майлару та міді OCC 99.999997% очищення забезпечує 100% захист від радіочастотних перешкод. Бавовняний наповнювач для зменшення мікрофонного ефекту. Подвійні концентричні кручені багатожильні провідники з міді ОСС 99.999997% очищення дозволяють знизити електромагнітні перешкоди і зменшити збільшення опору через ефект близькості. Мікропористий тефлоновий діелектрик для обох провідників. Діаметр 8,5 мм з м'якою оплеткою з полівінілхлориду та чорним захисним тканинним покриттям. Самоочисні посріблені RCA -роз'єм з подвійним екрануванням, без компресії.
Характеристики кабелю міжблокового Atlas Mavros (RCA-RCA) 1 m
Провідники: один 73-жильний з ОСС (монокристальної) міді
Чистота міді: 6N (шість дев'яток), або 99,9999%
Екранування: мідна оплетка
Опір: 0,0181 (Ом/м @ 27 ° С)
Місткість: 48,92 (пФ/м) між провідниками
Індуктивність провідника: 0,7256 (мГн/м @ 1 кГц)
Місткість провідник/екран: 100,13 пФ/м.
Індуктивність провідник/екран 0,3817 (мГн/м @ 1 кГц)
Ізоляція: мікропористий RTFE
Зовнішня оболонка: полівінілхлорид (PVC)
Зовнішній діаметр: 8,9 мм
Довжина: 1 м
Колір чорний
Країна виробництва: Великобританія
Міжблочний кабель Atlas Mavros Symmetrical RCA
У цьому продукті використовується фірмова технологія Atlas 'High V' – прочитайте докладніше про 'High V' і пов'язані з нею вимірні та чутні переваги.
У симетричному міжблочному кабелі Atlas Mavros RCA використовується новий діелектрик із мікропористого тефлону та провідники з міді ОСС, отриманої за методом Воно. У міді ОСС один кристал припадає приблизно на 200 метрів провідника, завдяки чому аудіосигналу не доводиться долати межі між кристалами, що призводять до втрат.
Мідь - високого ступеня очищення: 7N (99.999997%). Новий ізолюючий матеріал із мікропористого тефлону (політетрафторетилену) забезпечує діелектричну проникність 1,3-1,5 (звичайний тефлон – приблизно 2,3 і більше). Завдяки цьому швидкість розповсюдження сигналу (VOP) підвищується на 73-85% проти звичайними кабелями. Збільшена швидкість призводить до більшої цілісності сигналу, особливо області верхніх частот.
Як роз'єми використовуються фірмові безприпойні Atlas RCA з міді ОСС.
Новий міжблочний кабель Atlas Mavros розроблявся, щоб технічно та акустично перевершити всі інші міжблочні кабелі на ринку, і нам це вдалося – читайте огляди!
Завдяки кабелям Atlas Mavros досягається чудова просторовість зі стерео шириною, висотою та глибиною, точним фокусуванням та чітким поділом інструментів. Кабелі Mavros відрізняються неймовірною прозорістю звучання та абсолютно нейтральним тембром.
Міжблочний кабель Atlas Mavros призначений для використання з акустичним кабелем Atlas Mavros. Без цього складно оцінити переваги, що досягаються завдяки збільшенню швидкості проходження сигналу. Крім того, при передачі сигналу з розширеним спектром кабелів нижчого класу частина інформації може втрачатися.
Доповнюючі продукти Atlas Mavros RCA
З кабелем Atlas Mavros Symmetrical RCA узгоджуються такі моделі, як симетричний міжблочний кабель Mavros XLR, 75-омний цифровий кабель Mavros Digital SPDIF та цифровий кабель Mavros AES-EBU. Всі кабелі лінійки Mavros ідеально узгоджуються.
Рекомендовані аксесуари Atlas Mavros RCA
Для покращення звучання рекомендуємо використовувати екрануючі ковпачки Atlas, кабелі живлення Atlas Eos та балансний трансформатор Atlas Eos.
Видалення мідних перемичок між НЧ- та ВЧ-роз'ємами колонок та заміна їх на якісніші перемички Atlas також покращить звучання та збільшить задоволення від прослуховування.
 
Характеристики
БрендAtlas
Тип кабелюАудіо
Тип шнура2RCA M - 2RCA M
Довжина шнура1 м
Матеріал ізоляціїполівінілхлорид (PVC) мікропористий RTFE
Матеріал провідникаодин 73-жильний з ОСС (монокристальної) міді Чистота міді: 6N (шість дев'яток), або 99,9999%
КолірЧорний
Доставка/оплатаЦіна вказана за пару

Напишіть відгук

Кабель міжблоковий Atlas Mavros (RCA-RCA) 1.0 m.

Міжкомпонентний кабель Atlas Mavros технічно та акустично перевершує всі інші кабелі у своїй ціновій категорії.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ