Підсилювач Shanling UP2 Black
Підсилювач Shanling UP2 Black Підсилювач Shanling UP2 Black Підсилювач Shanling UP2 Black

ЦАП та підсилювач для навушників Shanling UP2 Black

  • ID товару: 11665
  • Артикул: 90401860

90401860

Новий товар

Shanling UP2 – бюджетний Bluetooth-ресивер, який, проте, оснащений виділеним ЦАПом, актуальним Bluetooth-чіпом та ємним акумулятором. Крім того, пристрій порадує покупця фірмовим дизайном "плавних контурів". Корпус девайсу, як і в інших продуктів виробництва Shanling, виконаний із поєднання шліфованого алюмінію та загартованого скла, що має олеофобне покриття.

Більше деталей

2 337 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Shanling

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Shanling UP2 – бюджетний Bluetooth-ресивер, який, проте, оснащений виділеним ЦАПом, актуальним Bluetooth-чіпом та ємним акумулятором. Крім того, пристрій порадує покупця фірмовим дизайном "плавних контурів". Корпус девайсу, як і в інших продуктів виробництва Shanling, виконаний із поєднання шліфованого алюмінію та загартованого скла, що має олеофобне покриття. Варто відзначити мінімальні габарити ресивера, завдяки яким цей сприймається скоріше як стильний аксесуар, ніж профільне аудіо рішення. Схема елементів керування (зовнішня) представлена єдиним рифленим колесом, що розуміє натискання, за допомогою якого регулюється гучність, а також керується відтворенням і навігація по треках. Набір комунікацій (у свою чергу) поєднав 3,5-мм навушниковий джек та порт USB type-C, який знадобиться для підключення UP2 до ПК у ролі USB-ЦАП та заповнення заряду батареї. До речі, від повного заряду акумулятора ємністю 400 мАч ресивер працює до 11 годин.

Shanling UP2 оснащений Сучасним Bluetooth-транспортом CSR8675, а також мобільним ЦАПом ES9218P, поєднаним з підсилювальним каскадом. Слід зазначити, що Bluetooth-чіп використовує технологію 5-го покоління за допомогою більшості затребуваних кодеків, включаючи aptX HD та LDAC. Що стосується ЦАП/підсилювальних можливостей девайсу, то тут ситуація так: максимально підтримуваний дозвіл PCM-файлів (при підключенні по дроту) - 24 біт/96 кГц; рівень сумарної потужності, що видається - 67 мВт/32 Ом. На завершення розділу слід згадати про наявність на борту ресивера чутливого мікрофону Knowles SiSonic, що виводить комфорт персональної комунікації на предметно новий рівень у порівнянні з Bluetooth-ресиверами попередніх поколінь.

Shanling UP2 отримав досить незвичайний звуковий тюнінг, який мають оцінити шанувальники яскравої експресивної подачі. Насамперед, йдеться про чималу кількість високих частот у загальній тональній гамі, які, як правило, дещо притиснуті у більшості недорогих плеєрів та БТ-ресиверів. Примітно, що самі верхи звучать дзвінко, детально та енергійно, надаючи загальної звукової картини граціозності та святковості. Бас (у свою чергу) відігрується щільно, тілесно та рельєфно, тоді як середина відтворюється насичено, об'ємно та відносно чисто. Завершує нарис про аудіопотенціал пристрою, що розглядається, його непогана стереопанорама, яка своїм масштабом виграє у смартфонів без дискретного аудіотракту, але дещо здає перед показниками портативних Hi-Fi плеєрів бюджетного цінового сегменту.

Крім головної складової, в барвистій інформативної картонної упаковки покупець виявить пластикову накладку з кліпсою і кабель USB type-C, "одягнений" у матер'яну обплетення.

Характеристики:

  • Тип пристрою: ЦАП та підсилювач
  • Формат пристрою: Портативний
  • Функція ЦАП: Є
  • Підсилювач для навушників:
  • Входи: Bluetooth, USB
  • Виходи: 3.5 мм, USB
  • Вихідна потужність навушникового підсилювача, мВт: 67 мВт (32 Ом)
  • Колір чорний
  • Гарантія: 12 місяців офіційної гарантії від Shanling (докладніше про гарантію)
 
Характеристики
БрендShanling
МодельUP2 Black
ТипПідсилювач
КолірЧорний

Напишіть відгук

ЦАП та підсилювач для навушників Shanling UP2 Black

Shanling UP2 – бюджетний Bluetooth-ресивер, який, проте, оснащений виділеним ЦАПом, актуальним Bluetooth-чіпом та ємним акумулятором. Крім того, пристрій порадує покупця фірмовим дизайном "плавних контурів". Корпус девайсу, як і в інших продуктів виробництва Shanling, виконаний із поєднання шліфованого алюмінію та загартованого скла, що має олеофобне покриття.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ