ЦАП SMSL D1se Black
ЦАП SMSL D1se Black ЦАП SMSL D1se Black ЦАП SMSL D1se Black ЦАП SMSL D1se Black

  • ID товару: 22874
  • Артикул: 90402425

90402425

Новий товар

USB ЦАП, ES9038RO, Bluetooth 5.0, MQA, aptX, AAC, Native DSD512, PCM 32 біт/768 кГц, XMOS, USB, COAX, Toslink, XLR, HDMI I2S, ПДУ

Більше деталей

35 880 грн.

Дивитись всі товари бренду: S.M.S.L

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

SMSL D1se – аудіофільський балансовий ЦАП, виготовлений в оригінальному дизайні. Крім якісного звучання та ефектної зовнішності, девайс порадує свою аудиторію вдалими габаритами, добротним складанням, а також застосуванням унікальних шипів, які, як правило, є атрибутом Hi-End апаратури.

Як і належить аудіофільському продукту, корпус D1se виготовлений з алюмінію високої проби, забарвленого темним матовим відтінком. Відразу в очі кидаються нестандартні гострі ніжки, у вузьких колах звані "шипами", які не тільки цікаво виглядають, але і є елементом віброзахисту. Самі знімні шипи: їх можна замінити на сторонні або зовсім прибрати. Далі слід зазначити наявність 1.9” LCD-дисплея, який отримав опцію регулювання яскравості. У числі "сусідів" екрану дві апаратні клавіші і плавне колесо регулювання гучності, що не часто встановлюється в ЦАП-и. Схема інтерфейсів підключення (у свою чергу) представлена цифровими входами USB, Toslink та Coaxial, профільним портом I²S (розведення сигналів синхронізації та даних), а також позолоченими виходами XLR та RCA. Є і роз'єм для підключення силового кабелю, що дозволить з часом замінити комплектний варіант на аудіофільський. До речі, пристрій оснащено модулем Bluetooth v.5.0, що підтримує кодеки SBC і aptX.

Основою перетворювального тракту виступив флагманський ЦАП ES9038PRO виробництва ESS Electronics, що підтримує декодування PCM-файлів (включаючи MQA) з роздільною здатністю 32 біт/768 кГц при вмінні “зчитування” нативного DSD з максимальною розрядністю DS5. бездоганною (для його вартості) схемотехнікою, що включає чіп контролю живлення ES9311, ультранизкошумні тактові генератори, три high-end ОУ OPA1612, високопродуктивний USB-інтерфейс XMOS XU-216 та інші високоякісні компоненти. Завдяки настільки вражаючій апаратній частині, розглянутий девайс демонструє дійсно видатні характеристики: після його появи в ланцюгу, що звучить, музика звучить більш цільно, натурально і динамічно, демонструючи, до того ж, більш переважний контроль басу і ВЧ, кращий дозвіл на СЧ і більш "шаркувату" стереопанораму.

Характеристика:

  • Тип пристрою: ЦАП
  • Формат пристрою: Стаціонарний
  • Функція ЦАП: Є
  • Підсилювач для навушників: Ні
  • Входи: Bluetooth, USB, Коаксіальний (Coax), Оптичний (Toslink)
  • Виходи: RCA, XLR
  • Колір чорний

 
Характеристики
БрендSMSL
МодельSMSL D1se Black
КолірЧорний
Гарантія12 місяців

Напишіть відгук

ЦАП SMSL D1se Black

USB ЦАП, ES9038RO, Bluetooth 5.0, MQA, aptX, AAC, Native DSD512, PCM 32 біт/768 кГц, XMOS, USB, COAX, Toslink, XLR, HDMI I2S, ПДУ

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ