Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C
Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C

Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C

  • ID товару: 27830

Новий товар

Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB II є накладною двосторонньою USB-гарнітурою з роз'ємом 3,5 мм і знімним кабелем USB з вбудованим керуванням викликами. Працюйте по-своєму зі стильною зручною гарнітурою, розробленою з урахуванням вимог сучасного гібридного робочого місця та забезпечує чудовий стереозвук.

Більше деталей

3 440 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB II є накладною двосторонньою USB-гарнітурою з роз'ємом 3,5 мм і знімним кабелем USB з вбудованим керуванням викликами. Працюйте по-своєму зі стильною зручною гарнітурою, розробленою з урахуванням вимог сучасного гібридного робочого місця та забезпечує чудовий стереозвук. Насолоджуйтесь аудіо-інструментом, який легко адаптується в офісі, в дорозі або віддаленій роботі. Відчуйте гнучкість та комфорт завдяки зручній конструкції штанги, яка акуратно складається в оголов'ї, а також можливості підключення пристроїв за принципом «підключи та працюй».

 Комунікація бізнес-класу

 Працюйте стильно із елегантною гарнітурою, розробленою для розумного офісу. Відчуйте гнучкість та комфорт завдяки великим шумопоглинаючим амбушюрам та непомітному кронштейну, який акуратно складається в оголов'ї. Вибирайте між варіантами, оптимізованими для уніфікованих комунікацій, та варіантами, сертифікованими для Teams. Перейдіть прямо до наради Microsoft Teams за допомогою спеціальної кнопки Teams у сертифікованих варіантах Teams, а інтелектуальні аудіотехнології допоможуть вам зосередитися та підвищити продуктивність.

 Перетворіть будь-який простір на робочий простір

 Випробуйте аудіо інструмент, який адаптується до вас, куди б ви не пішли. Легка, складна та портативна гарнітура призначена для сучасного гібридного робочого місця з технологією EPOS Voice™ та мікрофоном з шумопоглинанням. Насолоджуйтесь безперешкодним викликом, де б ви не працювали, а інтелектуальні аудіотехнології та шумопридушні амбушюри забезпечать безперебійну роботу в будь-якому місці. Завдяки оптимізованим для уніфікованих комунікацій і сертифікованим для Microsoft Teams ви можете оптимізувати свою продуктивність, де б ви не працювали.

 

Характеристики та переваги

 USB-гарнітура для підключення до ПК з роз'ємом 3,5 мм для мобільних телефонів

Підключи та працюй

Шумопридушливий мікрофон

Голосова технологія EPOS

Виняткова чіткість мікрофона

Зручні та стильні з амбушюрами зі штучної шкіри

Легко зберігати та носити з собою завдяки легкій конструкції

Оптимізовано для уніфікованих комунікацій (UC)

Технологія Smart Audio зменшує шумові перешкоди

Вбудовані елементи керування викликами — збільшення/зменшення гучності, вимкнення звуку та багато іншого

 
Характеристики
Довжина шнура1.8 м
Тип роз'ємуUSB Type C, Mini-Jack 3.5 mm
КолірЧорний
Тип підключенняПровідне
Тип навушниківНакладні
ОсобливостіРегулятор гучності, Мікрофон
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Призначення навушниківДля IP телефонії, Для аудіосистеми
Тип кабелю для навушниківКруглий

Напишіть відгук

Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB-C

Гарнітура Sennheiser ADAPT 165 USB II є накладною двосторонньою USB-гарнітурою з роз'ємом 3,5 мм і знімним кабелем USB з вбудованим керуванням викликами. Працюйте по-своєму зі стильною зручною гарнітурою, розробленою з урахуванням вимог сучасного гібридного робочого місця та забезпечує чудовий стереозвук.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ