Попередній підсилювач Vincent SA-T1
Попередній підсилювач Vincent SA-T1 Попередній підсилювач Vincent SA-T1 Попередній підсилювач Vincent SA-T1

Знятий з виробництва

Попередній підсилювач Vincent SA-T1

  • ID товару: 22317

Новий товар

Попередній підсилювач Vincent SA-T1 зібраний на подвійних тріодах, у каскадах посилення встановлені лампи 12АХ7, а у вихідних буферах - 12AU7.

Наявність уточнюйте.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Vincent

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Попередній підсилювач Vincent SA-T1 зібраний на подвійних тріодах, у каскадах посилення встановлені лампи 12АХ7, а у вихідних буферах - 12AU7. Вони розташовані ближче до входів для зменшення можливої довжини сигнальних ланцюгів, а лампа 6N4, що виставлена на огляд, використовується в ланцюгу живлення каскадів. Для кращого екранування корпус усередині розділений сталевими перегородками на три відсіки: підсилювальний, живлення та керування.

Вся підсилювальна частина зібрана на одній великій друкованій платі, розташованій горизонтально. При такому монтажі ламп охолодження для них (особливо розташованих ближче до середини плати) не оптимальне, тому для поліпшення конвекції в платі навколо власників ламп зроблено по кілька отворів, щоб повітря вільніше проходив від прорізів в нижній панелі. Регулятор гучності виконаний на змінному моторизованому резистори. Причому його встановлено не на лицьовій панелі, а безпосередньо на друкованій платі підсилювальної частини. Така установка дозволяє мінімізувати довжину з'єднувальних провідників і виключити, де це можливо, з'єднання проводами — все це знижує наведення та зменшує кількість перехідних з'єднань та пайок.

При зміні гучності на ручці регулятора спалахує червонооранжевий світлодіод, по якому з будь-якої відстані легко визначити положення регулятора. Vincent SA-T1 оснащений і регуляторами тембру, які також виконані на потенціометрах, щоправда, не моторизованих, тому можливість регулювання тембру з пульта відсутня. Змінні резистори мають фіксоване середнє положення, що полегшує встановлення гладкої частотної характеристики.

Відключення тембрів також є. Крім тембрів, є і фіксована тонкомпенсація, що відключається. А відсутність регулятора балансу накладає більші вимоги на точність підбору коефіцієнтів передачі в каналах. На селекторі входів та роз'ємах усі джерела сигналу називаються S1…S6. Перемикання входів виконано на реле, як у більшості моделей такого класу. З трьох виходів один призначений для підключення зовнішніх записуючих пристроїв. Нагадаємо, що його відмінність від інших полягає в тому, що на нього не впливає регулятор гучності. Мережевий трансформатор виконаний на П-подібному осерді, але в перерізі осердя круглий, що дозволяє виключити гострі перегини дроту при намотуванні. Також це полегшує виготовлення обмоток, тому що вони тут робляться окремо на циліндричних каркасах і при складанні просто надягають на сердечник.

Пульт дистанційного керування в алюмінієвому корпусі. Як і всі пульти таких комплексів, він гранично простий і зрозумілий у спілкуванні. Для вибору кожного джерела є своя кнопка. Але дистанційного включення живлення немає, оскільки черговий режим Vincent SA-T1 не передбачений.

  • Лампи: 3x12AX7; 1 x 12AU7
  • Частотний діапазон: 20 Гц - 50 кГц +/- 0,5 дБ
  • Співвідношення сигнал/шум, дБ:> 90 Дб
  • Коефіцієнт гармонійних спотворень: <0,1% (1 кГц, 1 Вт)
  • Входи: 6 RCA
  • Вхідний опір: 47
  • Виходи: 2 RCA, 1 RCA Rec Out
  • Живлення: 230 В/50 Гц
  • Габарити, ШхВхГ: 430 x 95 x 390
  • Вага, кг: 8
  • Колір: сріблястий/чорний

Напишіть відгук

Попередній підсилювач Vincent SA-T1

Попередній підсилювач Vincent SA-T1 зібраний на подвійних тріодах, у каскадах посилення встановлені лампи 12АХ7, а у вихідних буферах - 12AU7.

Наявність уточнюйте.

Напишіть відгук

10 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ