Передавач Sennheiser SK 6212 SK 6212 B1-B4
Передавач Sennheiser SK 6212 SK 6212 B1-B4 Передавач Sennheiser SK 6212 SK 6212 B1-B4 Передавач Sennheiser SK 6212 SK 6212 B1-B4

Передавач Sennheiser SK 6212 SK 6212 B1-B4

  • ID товару: 25826

Новий товар

Новий цифровий поясний бездротовий передавач в ультракомпактному виконанні. Модель спеціально розроблена для того, щоб бути максимально непомітною, орієнтована, перш за все, на професійного користувача та є оптимальним рішенням для роботи у мовних студіях телеканалів та радіостанцій, на театральній сцені, у музичних шоу, на живих ефірах та ін.

Більше деталей

107 285 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Коли потрібні мінімальні розміри, і максимальний функціонал

Ультракомпактний цифровий SK 6212 фактично розпочинає нову еру. Цей мініатюрний поясний передавач, яким компанія Sennheiser доповнила знамениту серію Digital 6000, є новим еталоном якості та функціоналу у сегменті сучасного професійного обладнання для бездротової передачі аудіосигналу.

SK 6212 інженери Sennheiser розробляли та вдосконалювали у тісній співпраці та за безпосередньою участю його майбутніх користувачів: досвідчених музикантів, артистів, журналістів, провідних та звукорежисерів з різних країн світу. Тому цей новий цифровий передавач повністю відповідає всім нинішнім і навіть майбутнім вимогам, які пред'являються до апаратури для професійної роботи з високоякісним звуком.

Звичайно, дуже багатьом виконавцям, а також їхнім стилістам та звукорежисерам новий SK 6212 подобається, в першу чергу, розмірами та конструкцією. Він і справді дуже маленький (приблизно, як сірникова коробка), дуже легкий, без гострих країв і кутів. Тому, по-перше, він дуже зручно гасає, по-друге, його можна без проблем зробити взагалі непомітним, по-третє (і кожен звукорежисер це точно оцінить), він зроблений так, що при необхідності у нього всього за кілька секунд можна замінити батарею чи антену. А по-четверте, що ще важливіше, незважаючи на всю свою компактність, SK 6212 завжди і скрізь забезпечує такий же якісний та стабільний сигнал, як і будь-який із повнорозмірних цифрових передавачів.

Аудіосигнал модель передає без найменших спотворень, а еквідистантна сітка дозволяє з максимальною ефективністю використовувати весь доступний діапазон частот, оперативно створювати оптимальні частотні схеми та спокійно працювати навіть у дуже складній обстановці. І навіть коли попрацювати потрібно довше, ніж було заплановано, SK 6212 все одно не підведе – повного заряду змінного акумулятора вистачає на 12 годин роботи пристрою в активному режимі.

Так що, коли для роботи дійсно знадобиться високоякісний, максимально функціональний і при цьому найменший бездротовий передавач, то тепер у вас є SK 6212. Так, він новий, але якщо потрібні відгуки та рекомендації, то ви нагуглите їх запросто і в асортименті. Повторимося, до виходу в серію SK 6212 встиг не один рік попрацювати на різних театральних і музичних сценах, і серед професіоналів всі його переваги вже чудово відомі.

Основні переваги моделі Sennheiser SK 6212

ультракомпактна ергономічна конструкція (зовнішні розміри: 63 х 47 х 20 мм);

передавач виконаний у легкому та міцному суцільнометалевому корпусі вагою всього 112 грамів;

вбудований акумулятор забезпечує до 12 годин безперервної роботи пристрою активному режимі;

еквідистантна сітка дозволяє з максимальною ефективністю використовувати весь доступний діапазон частот, оперативно створювати оптимальні частотні схеми і працювати навіть у дуже складній радіочастотній обстановці;

високоефективний захист від інтермодуляції;

успадковані від знаменитої Digital 9000 режим Long Range та фірмовий аудіокодек SeDAC забезпечують найвищу якість передачі бездротового аудіосигналу;

надійний захист від вологи та поту;

знімні тримачі-кліпси (входять до комплекту поставки) дозволяють закріпити передавач у найбільш зручному положенні (0°/90°);

можливість швидко та просто замінити антену та акумулятор;

повна сумісність із найрізноманітнішими петличними мікрофонами та мікрофонами з головними гарнітурами.

Працює довго. Дуже довго

З компактним, надійним і практично непомітним SK 6212 ви можете виступати стільки, скільки потрібно. Передавач оснащений вбудованим акумулятором, без підзарядки він здатний працювати до 12 годин в активному режимі та розрахований на тривалі виступи та/або на цілий день репетиції. Разом з батареєю SK 6212 важить всього 112 грамів та виконаний у мініатюрному корпусі розміром всього 63 х 47 х 20 мм без гострих кутів та країв. Батарею або антену передавача можна швидко замінити, а маленький екран і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс управління дозволяють оперативно змінювати налаштування передавача в будь-який відповідний для цього момент.

Розмір міні. Функціонал та якість звуку: максі

Як повноправний представник знаменитої серії Digital 6000, новий SK 6212, незважаючи на свої більш ніж скромні розміри, гарантовано запобігає будь-яким інтермодуляціям, у тому числі і в ситуаціях, коли робота ведеться в зоні дії великої кількості сторонніх передавачів різного типу. Еквідистантна сітка дозволяє з максимальною ефективністю використовувати весь доступний діапазон частот, оперативно створювати оптимальні частотні схеми і працювати навіть у дуже складній радіочастотній обстановці. Крім того, фірмовий аудіокодек SeDAC (Sennheiser Digital Audio Codec) забезпечує найвищу якість передачі бездротового аудіосигналу, а в режимі Long Range передавач SK 6212 можна підключати до приймача мікрофонної системи Sennheiser Digital 9000, а також до двоканального нака.

А в результаті – блискучий виступ!

Будь-який концерт, шоу чи публічна мова складаються з безлічі нюансів та моментів, кожен з яких має величезне значення. Тому належна увага до всіх дрібниць завжди була і залишається запорукою успішного виступу перед будь-якою аудиторією і на будь-якій сцені, тому SK 6212 спочатку розроблявся з винятковою увагою до кожної, навіть найдрібнішої деталі. Це дуже простий зовні, але надзвичайно надійний та зручний бездротовий передавач з дуже простою, але зрозумілою та практичною системою керування та невеликим, але інформативним екраном. Він добре захищений від механічних впливів, не боїться контактів з вологою (і потім у тому числі), він зручно і надійно кріпиться, тому з ним завжди і скрізь комфортно працювати як технікам, так і самим виконавцям. Власне Sennheiser SK 6212 створений саме для серйозної роботи, а не для компромісів.

Характеристики:

модуляція: Digital modulation Long Range Mode;

РЧ-діапазон (низ), МГц: 470 200;

РЧ-діапазон (верх) МГц: 713.800;

смуга пропускання, МГц: 88;

налаштування кроками: по 25 кГц;

відношення сигнал/шум, дБ(A): 113;

КНД, %: 0.002%;

аудіо рознімання: міні джек 3,5 мм;

час роботи (макс.), год: 12;

колір чорний;

габарити, мм: 63×47×20;

вага, г: 112.

Комплектація

безпроводовий поясний передавач Sennheiser SK 6212;

антена;

тримач-кліпс вертикальний;

тримач-кліпс горизонтальний;

короткий посібник користувача швидкого підключення передавача;

короткий посібник користувача з безпечної експлуатації передавача.

Напишіть відгук

Передавач Sennheiser SK 6212 SK 6212 B1-B4

Новий цифровий поясний бездротовий передавач в ультракомпактному виконанні. Модель спеціально розроблена для того, щоб бути максимально непомітною, орієнтована, перш за все, на професійного користувача та є оптимальним рішенням для роботи у мовних студіях телеканалів та радіостанцій, на театральній сцені, у музичних шоу, на живих ефірах та ін.

Напишіть відгук

17 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ