Стерео підсилювач Marantz PM14S1 SE
Стерео підсилювач Marantz PM14S1 SE Стерео підсилювач Marantz PM14S1 SE Стерео підсилювач Marantz PM14S1 SE

Стерео підсилювач Marantz PM14S1 SE

  • ID товару: 3753

Новий товар

Інтегральний стерео підсилювач Hi-End класу, потужність: 2х90 (8 Ом), 2х140 (4 Ом), ММ/МС-фонокоректор, антивібраційна конструкція, вихід на одну пару АС, вихід на навушники, пульт ДК, Розміри: (ШхВхГ) 440 x 127 x 453 мм, вага 19.1 кг

Більше деталей

119 475 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Marantz

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Дороблена та покращена версія підсилювача Marantz PM-14S1 SE Black призначена для тих меломанів, хто серйозно захоплюється прослуховуванням музики у нових форматах High-Resolution. Апарат випускається у двох варіантах обробки (чорної та золотистої) та має спеціальну антирезонансну конструкцію корпусу. Його верхня панель завтовшки 5 мм ефективно гасить паразитні вібрації, а демпфовані опори забезпечують необхідну механічну розв'язку. Обмежене шасі надійно захищає електронні схеми від електричних перешкод. Апарат оснащений регуляторами стереобалансу та тембру в області низьких та високих частот. Для контролю режимів роботи підсилювача передбачено симпатичний круглий РК-дисплей з низьким рівнем шумів, що випромінюються.

У схемі підсилювача також використовуються покращені, випущені на замовлення компоненти. Фірмові модулі HDAM встановлені в ланцюгах передачі звукового сигналу, при цьому їхня загальна кількість у схемах PM-14S1 SE становить 24. Це модулі нових модифікацій SA2 і SA3, застосування яких дозволило суттєво розширити динамічний діапазон звуку, а також знизити рівень шуму до мінімальних значень. Модулі HDAM працюють у попередньому та кінцевому підсилювачах PM-14S1 SE, а також в окремій схемі виходу на навушники.

Для забезпечення сумісності підсилювача з акустикою, що має різну характеристику імпедансу, вихідні схеми апарату виконані на транзисторах дискретних, розрахованих на значний робочий струм. Підсилювач кожного каналу виготовлений на окремій платі з власним тепловідведенням, що дозволило покращити якість та об'ємність стереокартини.

У блоці живлення Marantz PM-14S1 SE Black встановлений тороїдальний трансформатор підвищеної потужності. Апарат розвиває на навантаженні 8 Ом потужність 90 Вт та до 140 Вт при опорі акустики 4 Ом. Підсилювач оснащений вбудованим фонокоретором для MM/MC-звукознімача програвача вінілових дисків, двома лінійними входами, двома парами входів/виходів для записуючих пристроїв, виходом з підсилювача та входом кінцевого підсилювача. За допомогою останнього, а також ще одного підсилювача потужності колонки можна підключити за схемою biamping, скориставшись спеціальним перемикачем на задній панелі.

Загальне

Тип підсилювача: Інтегральний підсилювач
Клас підсилювача: High-End
Схемотехніка: напівпровідниковий
Країна (Головний офіс): Японія
Потужність підсилювача: 2х90 Вт (8 Ом), 2х140 Вт (4 Ом)
Діапазон частот: 5 Гц – 100 кГц
Співвідношення сигнал/шум: 106 дБ
Коефіцієнт нелінійних спотворень (КНІ), %: 0,02
Функції/можливості: Вбудований фонокоректор, Регулювання балансу, Регулювання тембру (НЧ / ВЧ )
Тип звукознімача: MM/MC

Особливості

Пряме посилення CD: Так
Алюмінієва передня панель та регулятори: Так
Антивібраційне шасі: Так
РК-дисплей: Так

Входи/виходи

Входи: 2 х лінійний (RCA), Phono (фонокоректор), 2 х для запису (REC)
Виходи: 1 х з підсилювача (PRE OUT), 1 х вихід на навушники, 2 х для запису (REC), на 1 пару АС

Додатково

Пульт ДУ: Так, RC001PMSA
Блок живлення: Тороїдальний трансформатор
Споживана потужність: 220 Вт / 0,2 Вт (Standby)
Габарити (ШхВхГ): 440 х 127 х 453 мм
Вага: 19.1 кг

Напишіть відгук

Стерео підсилювач Marantz PM14S1 SE

Інтегральний стерео підсилювач Hi-End класу, потужність: 2х90 (8 Ом), 2х140 (4 Ом), ММ/МС-фонокоректор, антивібраційна конструкція, вихід на одну пару АС, вихід на навушники, пульт ДК, Розміри: (ШхВхГ) 440 x 127 x 453 мм, вага 19.1 кг

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ