Масло обліпихи має протизапальну, регенеруючу дію, тому незамінно при опіках, ранах, пролежнях та інших ураженнях шкіри. Воно має антибактеріальний ефект і сприяє швидкому загоєнню ран, не залишаючи на місці ураження жодних рубців або шрамів. Його використовують при лікуванні токсичних гепатитів, виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, гастритів зі зниженою кислотністю шлункового соку. Препарат незамінний при стоматитах, пульпітах, гайморитах, ларингітах, тонзилітах, фарингітах.
Натуральна олія шипшини завдяки своєму унікальному складу надзвичайно корисна. У ньому містяться вітаміни С, А та Е, насичені та ненасичені жирні кислоти, які сприяють нормалізації клітинного обміну та підвищенню захисного бар'єру шкіри.
Олія чорного кмину містить понад 100 різних компонентів, 50 з яких беруть участь в обмінних процесах. До складу олії чорного кмину входять ненасичені та насичені жирні кислоти, фосфоліпіди, 15 амінокислот (з яких 8 – незамінні), каротиноїди, вітаміни групи В, Е, різні макро- та мікроелементи, природні антибіотики, кальцій, залізо, мідь, фосфор калій , магній, марганець, цинк, селен, бор, йод, молібден, хром, стронцій.
Конопляне масло є унікальним джерелом корисних речовин, вітамінів та жирних кислот. Фосфор, калій, цинк, кальцій, марганець, залізо, сірка, вітаміни А, В, В2, В3, В6, С, Д, Е, антиоксиданти, протеїни, каротин, фосфоліпіди, фітостероли входять до його ідеально збалансованого складу. Олія з насіння конопель, багата на антиоксиданти, перешкоджає тромбозу крові, знижує холестерин і сприяє схуднення. Один з компонентів конопляного масла, хлорофіл, надає продукту зелений відтінок.
Корисні властивості рослинної лляної олії обумовлені її складом. Воно містить вітаміни А, В, Е, К, поліненасичені кислоти Омега-3, Омега-6, Омега-9 та ненасичені жирні кислоти. За вмістом ненасичених жирних кислот лляна олія перевершує продукти нормального раціону.
Завдяки тому, що до складу олії входять жирні кислоти Омега-6 та Омега-9, вона має надзвичайно широкий спектр впливів на організм людини та її здоров'я.
Олія розторопші має імуномодулюючу, протизапальну, протифіброзну, протипухлинну дію (особливо при раку сечового міхура та карциномі простати). Воно є продуктом підвищеної біологічної активності, незамінних вищих жирних кислот, флавоноїдів, вітамінів (А, В, Е, К, Г, Д), антиоксидантів, каротиноїдів.
Ялицева олія містить дубильні речовини, каротин, аскорбінову кислоту, токофероли.
Ялицева олія містить дубильні речовини, каротин, аскорбінову кислоту, токофероли.
Кращим за якістю є рицинова олія, отримана методом холодного віджиму, і саме його рекомендують використовувати в косметології та як проносний засіб. Застосовують зовнішньо у складі мазей і бальзамів при опіках, виразках, ранах, для пом'якшення шкіри, росту волосся, видалення лупи.
Кращим за якістю є рицинова олія, отримана методом холодного віджиму, і саме його рекомендують використовувати в косметології та як проносний засіб. Застосовують зовнішньо у складі мазей і бальзамів при опіках, виразках, ранах, для пом'якшення шкіри, росту волосся, видалення лупи.
Гарбузова олія цінується як кулінарний компонент, що надає стравам особливого смаку.
Олія перцю чилі покращує травлення, знімає мігрень, бореться з застудою, грипом, полегшує біль у суглобах та підтримує серцево-судинну систему, здоров'я очей, волосся та шкіри.
Олія перцю чилі покращує травлення, знімає мігрень, бореться з застудою, грипом, полегшує біль у суглобах та підтримує серцево-судинну систему, здоров'я очей, волосся та шкіри.
Фундука (Лісового горіха) сиродавлена олія – виготовлена шляхом механічного холодного пресування цілих горіхів
Олія лісового горіха сиродавлена
Виготовлено шляхом механічного холодного пресування цілісних горіхів, що дозволяє зберегти у його складі всі корисні речовини.
Соняшникова олія - джерело поліненасичених жирних кислот, Омега-6, що беруть участь у синтезі гормонів та підтримують імунітет. Також містить жиророзщеплюючі вітаміни А, Е та Р.
Соняшникова олія - джерело поліненасичених жирних кислот, Омега-6, що беруть участь у синтезі гормонів та підтримують імунітет. Також містить жиророзщеплюючі вітаміни А, Е та Р.
Соєва олія, що допомагає зберегти міцність кісток і зменшити ризик переломів, придатна для смаження, отримає жири Омега-3.