ЦАП та підсилювач iFi GO Blu Black
ЦАП та підсилювач iFi GO Blu Black ЦАП та підсилювач iFi GO Blu Black ЦАП та підсилювач iFi GO Blu Black ЦАП та підсилювач iFi GO Blu Black ЦАП та підсилювач iFi GO Blu Black ЦАП та підсилювач iFi GO Blu Black ЦАП та підсилювач iFi GO Blu Black ЦАП та підсилювач iFi GO Blu Black

ЦАП та підсилювач iFi GO Blu Black

  • ID товару: 35083

Новий товар

iFi GO Blu – компактний blutooth-ресивер/ЦАП-підсилювач, що поєднує виразний відомий дизайн, зразкову технологічність, високу вихідну потужність та чисте збалансоване звучання. Постачається в комплекті з USB-кабелем та стильним чохлом.

Більше деталей

8 970 грн.

157 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: IFI

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Зовнішній вигляд

При першому знайомстві стає зрозуміло, що маємо продукт від А-бренду. Оригінальний дизайн з цікавими відтінками та мінімумом декору, якісні матеріали складання, логічне розташування роз'ємів та органів управління – все це про iFi GO Blu. До речі, набір елементів керування представлений кнопкою налаштувань, кнопкою сполучення по blutooth, також рифленим регулятором гучності, що відпрацьовує натискання (перемикає треки).

Саме останній є предметом гордості виробника: при виготовленні потенціометра були застосовані такі матеріали, як алюміній, латунь та нержавіюча сталь різного оздоблення. Це дозволило досягти чіткості та плавності ходу, приємного тактильного відгуку та тривалого терміну служби юніту. Схема комунікацій (у свою чергу) представлена портом USB type-C для зарядки та підключення девайсу в ролі USB-ЦАП та парою навушникових джеків – 3.5 мм S/E та 4.4 мм балансним Pentaconn. До того ж, біля порту USB type-C користувач виявить світлодіод заряду батареї та мікрофон.

Характеристики

Незважаючи на свої компактні габарити, iFi GO Blu отримав досить серйозну апаратну частину, що об'єднала здатний ЦАП-чіп Cirrus Logic 43131, фірмовий підсилювальний каскад Direct Drive (245 мВт - баланс) з опцією автоматичної корекції гейну, а також ємні конденс. Що стосується blutooth-процесора, то тут виробник віддав перевагу актуальному рішенню від Qualcomm - чіпу QCC5100 (Bluetooth v.5.0) з підтримкою не тільки найбільш затребуваних протоколів AAC і aptX, але і кодеків Hi-Res aptX adaptive, LDAC і HWA's LHDC.

Варто відзначити, що перетворювальний, підсилювальний та бездротовий блоки розділені, що дозволило знизити спотворення, фоновий шум та різноманітні інтерференції. Живить всю систему акумулятора на 450mAh, що забезпечує 8-10 годин безперервного аудіо в залежності від заданого рівня гучності, типу підключення та протоколу передачі даних.

Звук

iFi GO Blu продовжує традицію звучання, закладену в пристрої лінійки ZEN, навіть незважаючи на інше позиціонування. Знову інженери компанії віддали перевагу своєму творенню навколонейтральної подачі з легким ухилом у теплоту, засновану на відносно рівній АЧХ. Знов-таки перед нами живі, рухливі та вагомі звукові образи, що гармонійно доповнюють один одного, тим самим створюючи цілісну музичну картину.

Порадували і такі аспекти звукової сигнатури девайсу як глибина басу, детальність середини, контроль ВЧ та масштаб стереокартини, чого і слід очікувати від продукту виробництва iFi, яка заснована як суббренд великих та могутніх AMR Audio. Завершують розповідь про аудіопотенціал ресивера фірмові опції корекції звучання XBass і XSpace, які за бажанням слухача додадуть басу ударності та/або розширять віртуальну сцену.

 
Характеристики
БрендiFi
МодельGO Blu
ТипЦАП та підсилювач
Вихідна потужність на навушники245 мВт (32 Ом, балансний), 165 мВт (32 Ом, небалансний)
ВходиBluetooth, USB
Виходи3.5 мм, 4.4 мм
КолірЧорний

Напишіть відгук

ЦАП та підсилювач iFi GO Blu Black

iFi GO Blu – компактний blutooth-ресивер/ЦАП-підсилювач, що поєднує виразний відомий дизайн, зразкову технологічність, високу вихідну потужність та чисте збалансоване звучання. Постачається в комплекті з USB-кабелем та стильним чохлом.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ