Цифровий кабель AUDIOQUEST HD 0.75m, USB 3.0 CARBON MICRO

Цифровий кабель AUDIOQUEST HD 0.75m, USB 3.0 CARBON MICRO

  • ID товару: 21249
  • Артикул: USBCAR30.75MI

USBCAR30.75MI

Новий товар

Для багатьох програм важлива швидкість цифрового зв'язку. Найбільш очевидно, що "швидкість" означає якнайшвидшу передачу великих файлів або передачу достатньої кількості даних для відео високої чіткості. Для USB-аудіо (і HDMI-аудіо) «швидкість» має вирішальне значення.

Більше деталей

8 569 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: AudioQuest

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Для багатьох програм важлива швидкість цифрового зв'язку. Найбільш очевидно, що "швидкість" означає якнайшвидшу передачу великих файлів або передачу достатньої кількості даних для відео високої чіткості. Для USB-аудіо (і для HDMI-аудіо) "швидкість" має вирішальне значення не через те, наскільки швидко, а тому, що тимчасові відносини в цифровому потоці мають вирішальне значення для реконструкції аналогової форми хвилі, яка приносить інформацію, музику та радість для наших вух. Пошкоджене за часом (тремтіння) цієї інформації в пакеті даних робить звук маленьким і плоским замість тривимірного, різким і туманним, а не плавним і чистим.

Суцільні провідники усувають спотворення, що виникають при взаємодії жил і зменшують джиттер. Суцільні срібні провідники відмінно підходять для високочастотних програм, таких як аудіо та відео HDMI. Ці сигнали такої високої частоти поширюються майже по поверхні провідника. Оскільки поверхня зроблена зі срібла високої чистоти, характеристики дуже близькі до характеристик суцільного срібного кабелю, але за ціною набагато ближче до суцільного мідного кабелю. Це надзвичайно економічний спосіб виробництва високоякісних кабелів HDMI.

Ізоляція з твердого піноматеріалу використовується виключно у більшості відео- та цифрових аудіокабелів AudioQuest. Як і у випадку з пінополіетиленом, у нього впорскується азот для створення повітряних кишень. «Жорстка» піна використовується тому, що жорсткість матеріалу дозволяє провідникам у кабелі зберігати однакове співвідношення один з одним по всій довжині кабелю, забезпечуючи таким чином сталість характеристичного імпедансу кабелю.

100% покриття екрану – це просто. Для запобігання модуляції опорної точки заземлення обладнання захопленими радіочастотними перешкодами потрібна система шумоподавлення AQ. Металеві та вуглецеві синтетичні матеріали запобігають попаданню більшості радіоперешкод на заземлену поверхню обладнання.


Характеристики

  • Тип кабелю: цифровий
  • Тип USB: 3.0
  • Колір чорний
  • Матеріал провідника: срібна мідь (SPC)
  • Матеріал ізоляції: поліетилен
 
Характеристики
БрендAUDIOQUEST
МодельCARBON MICRO
Тип кабелюЦифровий
Тип шнураUSB
Довжина шнура0.75 м
Корпус роз'ємуМетал
Матеріал ізоляціїполіетилен
Матеріал провідникапосріблена мідь (SPC)
ЕкрануванняТак
КолірЧорний
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт

Напишіть відгук

Цифровий кабель AUDIOQUEST HD 0.75m, USB 3.0 CARBON MICRO

Для багатьох програм важлива швидкість цифрового зв'язку. Найбільш очевидно, що "швидкість" означає якнайшвидшу передачу великих файлів або передачу достатньої кількості даних для відео високої чіткості. Для USB-аудіо (і HDMI-аудіо) «швидкість» має вирішальне значення.

Напишіть відгук

 
Comments(1)
2023-01-30

Качество звука и картинки.

Купил для жёсткого диска. У меня был родной китайский, потом cinnamon. Но этот удивил, думал что разница по сравнению с cinnamon будет не большая. Разница стоит своих денег очень большая детальность, мягкость и сцена получается. А также существенная разница в картинке особенно в четкости. И это сравнение с cinnamon с родным китайским нет смысла даже сравнивать. У меня ТВ LG 9800(ТВ поддерживает earc) и ресивер denon 4700 смотрю звук идёт через audioquest bierd earc. В такой конфигурации только одни эмоции.

  • Цей коментар справді був для Вас корисним
  • (0) (0)

Написати свій відгук!

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ