Кабель силовий Nordost Heimdall-2, 2m (EU (Schuko))

Кабель силовий Nordost Heimdall-2, 2m (EU (Schuko))

  • ID товару: 33044

Новий товар

Найважливішим кабелем у вашій системі є шнур живлення. Чому? Тому що музика, що відтворюється вашою Hi-Fi-системою, – це частина похідної від змінного струму. Якість цього відтворення безпосередньо визначається калібром шнура живлення, який полегшує передачу сирого матеріалу на ваше обладнання і потім перетворюється на звуковий або відеосигнал.

Більше деталей

40 500 грн.

Дивитись всі товари бренду: Nordost

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Просто оновивши кабель змінного струму у вашій системі, ви одразу почуєте різницю. На відміну від інших кабелів, шнур живлення не передає сигнал: він живить від мережі змінного струму. Успіх цього кабелю визначається його здатністю забезпечувати чистий, миттєвий струм, а також його здатністю зменшувати вплив електромагнітних (EMI) та радіочастотних перешкод (RF), що надходять від зовнішніх джерел. Погано сконструйований кабель змінного струму фактично приверне електромагнітні та радіочастотні перешкоди, або шум, забруднюючи струм, що подається у вашу систему, і підвищуючи імпеданс джерела живлення змінного струму. Оптимально побудований кабель живлення, з іншого боку, менш схильний та зменшує будь-які електромагнітні та радіочастотні перешкоди, що призводить до більш швидкого часу наростання циклу ланцюга 50/60 Гц.

Кабелі живлення Nordost сімейства Norse 2 є ідеальним рішенням для живлення змінного струму. Передова технологія, яка використовується для створення кожного кабелю ручної роботи в сім'ї Norse 2, дає результати, які ніколи не досягали цього цінового діапазону. Побудовані з використанням посріблених провідників із суцільним сердечником з міді OFC у всіх трьох серіях, шнури живлення Norse 2 підтримують узгодженість з міжблочними та акустичними кабелями Norse 2. На додаток до екструдованої ізоляції FEP, шнури живлення Heimdall 2 та Frey 2 використовують фірмову Filament від Nordost для безшовної передачі енергії та надзвичайно низького опору. У свою чергу, щоб не потрапити в тінь своїх побратимів, шнур живлення Tyr 2 виводить цю технологію ще на крок уперед - Dual Mono-Filament (подвійна спіраль FEP-нитки, загорнута в точно вивірену спіраль навколо кожного окремого провідника перед екструзією зовнішнього FEP-рукаву навколо нього) забезпечує найбільш ефективну ізоляцію в галузі, що призводить до надшвидкої, з низьким рівнем втрат та низьким опором живлення електроніки, що дозволяє вашим компонентам реагувати на динамічні вимоги до музичного сигналу.

Складна топологія провідників Micro Mono-Filament, що застосовується в кабелях живлення Nordost Heimdall 2, особливо ефективна при розсіюванні механічної енергії, що присутня в лінії змінного струму, яка інакше потрапляє у вашу чутливу електроніку і робить динамічні реакції млявими та розмитими. Узгодженість дизайну та матеріалів по всій родині Norse 2 (Heimdall 2 - його молодший представник) означає, що ви можете легко створити чітко розподілене, безкомпромісне загальносистемне вирішення кабельного питання, від настінної розетки до терміналів гучномовців, причому кожна ланка в ланцюжку буде спеціально оптимізована. специфічних цілей, що розкриють повний потенціал роботи вашої техніки.

Технічні характеристики

  • Тип: силовий кабель
  • Конструкція: Micro Mono-Filament
  • Матеріал провідника: срібна безкиснева мідь ОFС 7n (чистота 99.99999%)
  • Кількість провідників: 3 (16 AWG), суцільний сердечник
  • Ізоляція: фторований етилен-пропілен (FEP)
  • Місткість: 10.0 пФ/фут (33 пФ/м)
  • Опір: 4.0 Ом на 1000 футів (13.12 Ом/км)
  • Швидкість розповсюдження сигналу: 0.85
  • Номінальна гранична сила струму: 13 А
  • Форма перерізу: круглий
  • Довжина: 2.0 м
  • Конектори: EU (Schuko) - IEC С15 (15А IEC)
 
Характеристики
БрендNordost
МодельHeimdall-2
ТипКабель силовий
Тип кабелюКабель живлення
Довжина шнура2 м
Матеріал ізоляціїФторований етилен-пропілен (FEP)
Матеріал провідникаСрібна безкиснева мідь ОFС 7n (чистота 99.99999%)
Кількість провідників3 (16 AWG), суцільний сердечник
Опір4.0 Ом на 1000 футів (13.12 Ом/км)
Ємність провідник-провідник10.0 пФ/фут (33 пФ/м)
СтрумНомінальна гранична сила струму: 13 А
Роз'ємиКонектори: EU (Schuko) - IEC С15 (15А IEC)
КолірЧервоний
Тип конструкціїMicro Mono-Filament
Швидкість передачі даних0.85

Напишіть відгук

Кабель силовий Nordost Heimdall-2, 2m (EU (Schuko))
Найважливішим кабелем у вашій системі є шнур живлення. Чому? Тому що музика, що відтворюється вашою Hi-Fi-системою, – це частина похідної від змінного струму. Якість цього відтворення безпосередньо визначається калібром шнура живлення, який полегшує передачу сирого матеріалу на ваше обладнання і потім перетворюється на звуковий або відеосигнал.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ