Портативний стовпчик Sony SRS-XB31Blue [SRS-XB31L]
Портативний стовпчик Sony SRS-XB31Blue [SRS-XB31L] Портативний стовпчик Sony SRS-XB31Blue [SRS-XB31L] Портативний стовпчик Sony SRS-XB31Blue [SRS-XB31L] Портативний стовпчик Sony SRS-XB31Blue [SRS-XB31L] Портативний стовпчик Sony SRS-XB31Blue [SRS-XB31L]

Знятий з виробництва

Портативна колонка Sony SRS-XB31Blue [SRS-XB31L]

  • ID товару: 9274
  • Артикул: SRSXB31L.RU2

SRSXB31L.RU2

Новий товар

Влаштовуйте запальні вечірки з бездротовим динаміком Sony SRS-XB31 Blue [SRS-XB31L] . Насолоджуйтесь тривимірним звуком та атмосферою музичного фестивалю ефектами Party Booster та пульсуючим підсвічуванням.

Ціна вказана одну одиницю товару.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Sony

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Sony SRS-XB31 Blue [SRS-XB31L] .

Зробіть звучання улюблених композицій потужнішим за допомогою функції EXTRA BASS™. Технологія EXTRA BASS™ посилює баси та надає вечірці неймовірну атмосферу.

Режим LIVE SOUND Відчуйте нове звучання музики з режимом LIVE SOUND. Оживіть вечірку завдяки унікальному тривимірному звуку, який створить святкову атмосферу у будь-якому місці.

Принцип роботи режиму LIVE SOUND Динаміки акустичної системи SRS-XB31 спеціально розроблені для створення живого тривимірного звуку. Сині лінії показують, як похилі динаміки з технологією DSP передають музику у ширшій області, створюючи атмосферу вечірки у всіх частинах приміщення.

Два динаміки на 48 мм. 48-міліметровий динамік забезпечує потужне та насичене звучання

Динамік з дифузором із целюлози, посиленою слюдою методом спікання. Міцний і водночас легкий дифузор із целюлози, посиленої слюдою методом спікання, забезпечує якісний та потужний звук.

Лінійне підсвічування. Жодна вечірка не може обійтися без підсвічування! SRS-XB31 обладнана новим лінійним підсвічуванням по периметру.

Миготливий стробоскоп. Миготливий стробоскоп SRS-XB31 надасть прослуховування музики особливу атмосферу вечірки.

Надайте своїй вечірці потужності з Party Booster. Торкайтеся акустичної системи у різних частинах, щоб відтворювати різні ефекти: скретч, каубелл, звуки малого та бас-барабану. Контролюйте гучність, застосовуючи різні зусилля: легкий торкання забезпечить м'який звук, а сильна бавовна – потужне звучання.

Party Chain: нехай музика наповнить вашу хату. Підключіть по Об'єднайте по BLUETOOTH® до 100 бездротових акустичних систем, щоб програвати той самий плейлист і синхронізувати підсвічування на системах у всьому будинку.

Керуйте вечіркою за допомогою програми Sony | Music Center. Керуйте вечіркою з танцполу за допомогою програми Sony | Music Center: вибирайте улюблені плейлисти, встановлюйте порядок відтворення, перемикайте світлові ефекти та режими звуку.

Повний захист від корозії SRS-XB31 захищена від корозії, так що з нею нічого не станеться, навіть якщо впустити її в морську воду.

Пристрій є водостійким і його можна мити. Захист класу IP67 дозволяє занурювати акустичну систему у воду, а завдяки високоякісному матеріалу, який виробляється тільки в Японії, жодних проблем з миттям не виникне.

Повний захист від попадання пилу. Завдяки захисту за класом IP67 акустичну систему можна брати на пляж, у ліс, у пустелю і взагалі куди завгодно, адже SRS-XB31 працюватиме навіть у дуже запиленому місці.

Заряд на цілий день. Заряду акумулятора вистачає на 24 години, що дозволяє SRS-XB31 не переривати ваші веселощі.

Свобода від проводів із технологіями BLUETOOTH® та NFC™. Завдяки потоковій передачі через BLUETOOTH® з використанням технології NFC™ можна без проблем програвати свої плейлисти.

USB-зарядний порт. Заряд смартфона закінчується? Підключіть його до порту USB на SRS-XB31, щоб зарядити акумулятор.

Просте керування за допомогою кнопок. Управління SRS-XB31 можна взяти на себе, не покладаючись на жодні пристрої. Керуйте всіма функціями за допомогою кнопок на акустичній системі.

Характеристики:

  • Тип акустики: Портативна;
  • Колір синій
  • Акустика (формат): 2.0;
  • Потужність, Вт: 32;
  • Час автономної роботи, год: до 24;
  • Бездротові комунікації: Bluetooth, NFC;
  • Габарити: 231x87x81;
  • Живлення: Від акумулятора;
  • Ступінь захисту: IP67.

Напишіть відгук

Портативна колонка Sony SRS-XB31Blue [SRS-XB31L]

Влаштовуйте запальні вечірки з бездротовим динаміком Sony SRS-XB31 Blue [SRS-XB31L] . Насолоджуйтесь тривимірним звуком та атмосферою музичного фестивалю ефектами Party Booster та пульсуючим підсвічуванням.

Ціна вказана одну одиницю товару.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ