Акустика BOSE SoundLink Revolve Plus II Bluetooth speaker Grey
Акустика BOSE SoundLink Revolve Plus II Bluetooth speaker Grey Акустика BOSE SoundLink Revolve Plus II Bluetooth speaker Grey Акустика BOSE SoundLink Revolve Plus II Bluetooth speaker Grey Акустика BOSE SoundLink Revolve Plus II Bluetooth speaker Grey

Акустика BOSE SoundLink Revolve Plus II Bluetooth speaker Grey

  • ID товару: 22161

Новий товар

Високоефективний широкодіапазонний динамік. Дві різноспрямовані пасивні мембрани, завдяки яким глибокі баси поєднуються з мінімальною вібрацією корпусу. І, звичайно, акустичний розсіювач, що рівномірно розподіляє звук на 360 градусів.

Більше деталей

16 500 грн.

28 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Bose

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Малі розміри Bose SoundLink Revolve Plus II оманливі. Справді, важко повірити, що в компактному корпусі зосереджено безліч високотехнологічних рішень. Високоефективний широкодіапазонний динамік. Дві різноспрямовані пасивні мембрани, завдяки яким глибокі баси поєднуються з мінімальною вібрацією корпусу. І, звичайно, акустичний розсіювач, що рівномірно розподіляє звук на 360 градусів. Результат – міні-система, що поєднує компактні розміри, природне звучання та значний бас.

Якщо Вам не страшні бризки води – чому вони мають бути страшні для мобільної акустичної системи? Завдяки вологозахищеному корпусу Ви зможете розташовувати SoundLink Revolve Plus II, наприклад, на борту басейну або поряд з раковиною у ванній кімнаті.

Ви не завжди буваєте обережними, але з SoundLink Revolve Plus II абсолютна акуратність і не потрібна. Легкі удари або транспортування в набитій вщент сумці - еластичні і міцні матеріали дозволяють не хвилюватися через такі дрібниці.

У конструкції міні-системи немає несуттєвих дрібниць. Зверніть увагу на динамік – на елементі, що закриває, ньому немає шва. Це стало можливим завдяки новій технології безшовної фрезерування, що забезпечує SoundLink Revolve+ II ідеальну естетику з будь-якої точки зору.

Для комфортного переміщення в руці система SoundLink Revolve+ оснащена гнучкою, приємною на дотик ручкою. Це частина концепції SoundLink Revolve Plus II – вони ретельно підбирали матеріали, щоб досягти максимальної ергономічності. Гладкі м'які кнопки чітко відгукуються на натискання, завдяки чому керування системою приємне та природне.

Мобільна міні-система має працювати без підзарядки тривалий час. SoundLink Revolve Plus II оснащена літій-іонним акумулятором, що забезпечує до 17 години музики від однієї зарядки – Ви можете цілий день насолоджуватися улюбленою музикою, де б Ви не знаходилися.

Слухаєте музику зі смартфона? Немає необхідності тримати смартфон під рукою. Натисніть та утримуйте багатофункціональну кнопку – це активує режим голосового керування служби Siri та Google Now. Тепер Ви можете зателефонувати або надіслати повідомлення.

Програма Bose Connect спрощує підключення та перемикання між пристроями – тепер ваші друзі можуть підключатися до системи зі своїх смартфонів. Для випадків, коли гучності недостатньо, передбачено режим Party з одночасним підключенням до двох систем SoundLink Revolve Plus II. Використовуйте режим підключення Stereo для наближення до живого звучання – також із використанням двох систем SoundLink Revolve Plus II.


Характеристики

  • Бездротові можливості: Bluetooth
  • Підключення: Бездротове
  • Колір: Grey
  • Живлення: Від акумулятора
  • Габарити: 184х105х105
  • Додаткова інформація: Вологостійкий корпус, Вбудований мікрофон
  • Комплектація: Блок живлення, Акустика
  • Динаміки: Моноблок
  • Гарантія: 12 місяців
 
Характеристики
БрендBOSE
МодельSoundLink Revolve Plus II
ТипПортативна акустика
BluetoothЄ
живленняВід акумулятора
ДинамікиМоноблок
Інтерфейс підключенняБездротовий
КомплектаціяБлок живлення, Акустика
КолірСірий
Розміри184х105х105
Гарантія12 місяців
ВологозахистЄ

Напишіть відгук

Акустика BOSE SoundLink Revolve Plus II Bluetooth speaker Grey

Високоефективний широкодіапазонний динамік. Дві різноспрямовані пасивні мембрани, завдяки яким глибокі баси поєднуються з мінімальною вібрацією корпусу. І, звичайно, акустичний розсіювач, що рівномірно розподіляє звук на 360 градусів.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ