AV-ресивер Yamaha RX-V685 Titan
AV-ресивер Yamaha RX-V685 Titan AV-ресивер Yamaha RX-V685 Titan AV-ресивер Yamaha RX-V685 Titan AV-ресивер Yamaha RX-V685 Titan

AV-ресивер Yamaha RX-V685 Titan

  • ID товару: 8237
  • Артикул: YZZ71630

YZZ71630

Новий товар

7.2-канальний AV-ресивер з розширеними функціями та покращеними функціональними можливостями, у тому числі з двома виходами HDMI® та здатністю підтримувати MusicCast Surround.

Більше деталей

28 918 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

7.2-канальний AV-ресивер з розширеними функціями та покращеними функціональними можливостями, у тому числі з двома виходами HDMI® та здатністю підтримувати MusicCast Surround.

  • Потужне 7-канальне навколишнє звучання
  • --- 90 Вт на канал (8 Ом, 20 Гц – 20 кГц, КНД 0,06%, навантажені 2 канали)
  • - 150 Вт на канал (4 Ом, 1 кГц, КНД 0.9%, навантажений 1 канал)
  • 150 Вт на канал (8 Ом, 1 кГц, КНД 10%, навантажений 1 канал)
  • Можливість додавати до аудіосистем бездротові акустичні системи навколишнього звучання (*MusicCast 20 або MusicCast 50)
  • Система оптимізації звуку YPAO™ з функцією керування відбитим звуком (RSC)
  • Сумісність із сервісом голосового керування Amazon Alexa* (*Доступність залежить від регіону)
  • Технологія багатокімнатного відтворення MusicCast
  • Вбудовані музичні потокові сервіси
  • HDMI® (5 входів / 2 виходи) з Dolby Vision™ та Hybrid Log-Gamma
  • Вхід сигналів від звукознімача програвача вінілових дисків

Dolby Atmos® та DTS:X™

Підтримка цих дивовижних звукових технологій переносить вас із повсякденного життя до незвичайних вражень. Вони дають чудове і реалістичне навколишнє звучання, позиціонування та переміщення окремих звуків у будь-яку віртуальну точку вашої кімнати, не виключаючи і звукові об'єкти, що переміщаються над головою. Випробуйте приголомшливо реалістичний рух і занурення у відеосюжети - прямо тут, у кімнаті вашого домашнього кінотеатру.

CINEMA DSP 3D

Ця унікальна технологія формування звукового поля, фірмова Yamaha, створена шляхом комбінації виміряних даних звукового поля з цифровою обробкою сигналів. Yamaha зібрала дані про звукові поля з відомих концертних залів та музичних клубів по всьому світу, використовуючи багату практику в галузі проектування концертних залів, публічних виступів та мікшування. Оцифрувавши цю велику інформацію та ввівши її у спеціалізовані інтегральні схеми, вона ефективно відтворює акустичні простори концертних залів на домашній апаратурі. Пориньте в разючий реалізм своїх фільмів, увійдіть у світ виразного театрального звуку.

YPAO™-RSC (управління відбитим звуком)

Система YPAO-RSC аналізує акустику кімнати та вимірює різні характеристики АС, потім калібрує параметри аудіосигналів для досягнення оптимального звучання. Система включає функцію RSC (Reflected Sound Control – управління відбитим звуком) для компенсації ранніх відображень у кімнаті з метою створення звуку студійної якості. А функція нормалізації DSP-ефектів змінює параметри процесора CINEMA DSP для відбитих звуків. Це виглядає так, начебто професійний установник калібрує вашу систему, створюючи ідеальний простір для прослуховування з ідеально збалансованим звучанням.

Компоненти високої якості

AV-ресивери Yamaha оснащені повністю дискретними підсилювачами потужності для мінімізації спотворень та використовують незалежні джерела чистого живлення для аналогових та цифрових схем. Ресивери забезпечені 384 кГц / 32-розрядними ЦАП преміум-класу - теж із незалежними джерелами живлення - для відтворення без шумів всіх аудіосигналів від джерел високої роздільної здатності. Для контролю гучності використовується нова високоякісна ІС із високою якістю звуку, а великі радіатори пригнічують вібрацію. Будь-яка деталь цих AV-ресиверів орієнтована виключно на максимально високу якість звуку.

Бездротові АС навколишнього звучання

Об'єднайте AV-ресивер з бездротовими потоковими акустичними системами MusicCast 50 або MusicCast 20 і насолоджуйтеся вражаючою зручністю створення домашнього кінотеатру за допомогою бездротових тилових АС. Крім того, ви отримаєте реалістичний звук, який не псують безладні відображення. І ви легко перетворите свою вітальню на спеціальне приміщення для розваг, де зможете повною мірою насолоджуватися фільмами та музикою.

MusicCast

Завдяки технології MusicCast натисканням однієї кнопки забезпечується доступ до вражаючого різноманіття джерел контенту та конфігурацій налаштування.

Сервіси потокової музики

Досліджуйте світ музики за допомогою вбудованих музичних потокових сервісів*. Синхронізуючи плейлисти та улюблені композиції зі смартфона або комп'ютера з MusicCast 20, музичні потокові сервіси неймовірно полегшують як прослуховування обраного контенту, так і ознайомлення з новою музикою.

* Доступність потокових сервісів залежить від регіону.

Технологія віртуальних акустичних систем

Спираючись на потужність ротатора CINEMA DSP 3D, функція Virtual Presence Speaker повністю використовує центральну АС і АС навколишнього звучання для створення звукової інформації, локалізованої в тій області акустичного простору, де зазвичай встановлюють динаміки присутності (висоти). Ця модель має також функцію Virtual Surround Back Speaker. Тривимірне відтворення процесора CINEMA DSP 3D дозволяє вам, не встановлюючи тилові АС навколишнього звучання, слухати більш природний об'ємний звук, створюваний віртуальним еквівалентом 9.1-канального навколишнього звучання, навіть в аудіосистемі з 5.1-канальною конфігурацією.

* Dolby Atmos та DTS: X не можуть бути використані з цією функцією.

Два виходи HDMI

Так як RX-V685 має два вихідні роз'єми HDMI, то можливе одночасне підключення телевізора та РК-проектора. Це означає, що ви можете користуватися телевізором як завжди, а проектор використовувати для своїх улюблених фільмів та спеціального програмування - легко та без необхідності змінювати будь-які з'єднання. Вбудовані функціональні засоби HDMI відповідають сучасним стандартам та підтримують функції HDR (Dolby Vision Compatible, Hybrid Log-Gamma), передачу сигналів 4K/60p без перетворення або з підвищуючим перетворенням до роздільної здатності 4K та ін.

Вхід для сигналів звукознімача

AV-ресивер обладнаний вхідними роз'ємами для сигналів звукознімача, що дозволяють підключити програвач та слухати музику з колекції вінілових дисків.

Alexa на MusicCast

"Alexa, нехай MusicCast відтворить улюблену позицію зі списку Favourite 1 на кухні". Завдяки інтеграції системи мовного управління Alexa вам просто попросити вголос. RX-V685 забезпечує повну сумісність із пристроями мовного управління Amazon. Ласкаво просимо до розумного будинку.

* Доступність мовних команд керування через сервіс Amazon Alexa залежить від регіону.

Додаток AV Controller

Ця проста у використанні програма дозволяє зручно та «інтелектуально» керувати потужністю, гучністю, вибором входів та багатьма іншими параметрами з пристрою на базі iOS або Android™. Крім того, ви можете використовувати одну з 23 мов і налаштовувати інтерфейс відповідно до своїх потреб — ховати піктограми, що не використовуються, і перейменовувати функції. Доступна і планшетна версія програми.

Оновлений графічний інтерфейс користувача

Новий графічний інтерфейс користувача Yamaha відрізняється дисплейним відображенням високої роздільної здатності, логічними та зручними меню. Рядок стану, що перемикається, показує джерело сигналів, рівень гучності, режим DSP і формат аудіофайлу. На вибір користувача меню може відображатися будь-якою з восьми мов: англійською, французькою, німецькою, іспанською, італійською, російською, японською, іспанською та китайською, із застосуванням звичайної або тривимірної графіки.

Вихід Zone B забезпечує 2-канальний звук в іншій кімнаті

Наявність цього виходу дозволяє передавати 2-канальний аудіосигнал до іншої кімнати (зони). Таким чином, для головної зони залишається 5 вихідних каналів. Це означає, що у другій кімнаті можна слухати стереозвук. При цьому в обох зонах буде відтворюватися аудіоконтент одного джерела (одночасне використання двох джерел сигналу неможливо).

Поліпшена якість звучання

Можливість підключення за схемою bi-amping

У цьому AV-ресивері передбачена можливість підключення за схемою bi-amping, при якому смуги високих та низьких частот лівої та правої фронтальних акустичних систем посилюються незалежними підсилювачами, за рахунок чого підвищується якість звучання фронтальних каналів – важлива перевага домашнього кінотеатру.

Яскраве та енергійне звучання

Music Enhancer

Функція Compressed Music Enhancer від Yamaha тепер оптимізована для передачі аудіосигналу через Bluetooth. За рахунок цього музика при бездротовому відтворенні звучить яскраво та енергійно.

Це просто

AV Setup Guide

Ця спеціальна програма допомагає вам підключати кабелі між AV-ресивером та вихідними пристроями. Крім того, програма допоможе вам розібратися в різних налаштуваннях, таких як з'єднання колонок, підключення до телевізора та джерела живлення та призначення підсилювача потужності.

Економія електроенергії на 20%

Енергозберігаючий режим ECO

Коли режим ECO увімкнений, він здатний зменшити енергоспоживання приблизно на 20% завдяки передовій енергозберігаючій конструкції апарату. * У порівнянні з енергоспоживанням при вимкненому режимі ECO (виміряно компанією Yamaha).

Напишіть відгук

AV-ресивер Yamaha RX-V685 Titan

7.2-канальний AV-ресивер з розширеними функціями та покращеними функціональними можливостями, у тому числі з двома виходами HDMI® та здатністю підтримувати MusicCast Surround.

Напишіть відгук

25 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ