AV ресивер YAMAHA RX-A1080 black
AV ресивер YAMAHA RX-A1080 black AV ресивер YAMAHA RX-A1080 black AV ресивер YAMAHA RX-A1080 black AV ресивер YAMAHA RX-A1080 black AV ресивер YAMAHA RX-A1080 black AV ресивер YAMAHA RX-A1080 black

AV ресивер Yamaha RX-A1080 Black

  • ID товару: 9375
  • Артикул: YVAD1970

YVAD1970

Новий товар

7.2-канальний AV ресивер Yamaha RX-A1080 black, номінальна потужність: 110 Вт на канал (8 Ом, 20 Гц – 20 кГц, КНІ 0,06%, 2 канали), 2 Зони, вхід/вихід HDMI: 7/3, Wi-Fi, AirPlay, Bluetooth, колір: чорний, габарити: 435 x 182 x 439 мм, вага: 14,9 кг

Ціна на одну одиницю товару.

Більше деталей

67 222 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Surround:AI. Технологія штучного інтелекту, вбудована в цифровий перетворювач сигналів, аналізує конфігурацію джерел звуку у розважальному вмісті та оптимізує об'ємний звук, роблячи його максимально ефектним. Цей ІІ миттєво аналізує конфігурацію сцени, фокусуючись на окремих звукових елементах, таких як діалоги, фонова музика, фонові звуки та звукові ефекти, і автоматично оптимізує ефект оточення в реальному часі, наче звукотехнік Yamaha налаштовує звук спеціально для вас. Чудова виразність звуку та насиченість звукового поля створює захоплююче відчуття реалістичності того, що відбувається на екрані та забезпечує найяскравіші враження.

Відтворення у форматах Dolby Atmos та DTS-X із застосуванням технології CINEMA DSP HD3. AV-ресивер підтримує відтворення у форматах Dolby Atmos та DTS-X із застосуванням технології CINEMA DSP HD3, піднімаючи відчуття від об'ємного звуку на новий рівень. Оновлена технологія CINEMA DSP HD3 включає нові алгоритми обробки сигналів та три набори високопродуктивних процесорів. Вони точно відтворюють насичене звукове поле для створення ефекту присутності та максимально наближають якість звуку до того, що можна почути у кінотеатрах. Ви отримаєте реалістичне «кінотеатральне» звукове поле, яке по-справжньому занурює в те, що відбувається на екрані.

Конструкція підвищеної твердості. Модель RX-A1080 серії AVENTAGE відрізняється продуманим, мінімалістичним дизайном із елегантною алюмінієвою передньою панеллю. Що ще важливіше, пристрій виключно міцний - зсередини він укріплений ребрами жорсткості у вигляді літери "Н". Також пристрій оснащений антирезонансною технологією Anti Resonance Technology (ART), яка є п'ятою ніжкою в центрі пристрою, що поглинає вібрації від підсилювача потужності та інших джерел. Завдяки цим особливостям пристрій більш стійкий, резонанс ніжок зменшується, тим самим ефективно усуваються зовнішні вібрації та зберігається найвища якість звуку.

Комплектуючі найвищої якості. Кожен компонент AV-ресивера впливає якість звуку. При виробництві моделей серії AVENTAGE особлива увага приділяється відбору найбільш якісних комплектуючих (до яких входять продуктивний підсилювач з великим радіатором для гасіння вібрацій, спеціальний потужний силовий трансформатор, пристрої ЦАП з високими характеристиками тощо), які дозволяють отримати найкращу можливу якість. Понад те, звукотехніки використовують суворі процедури тестування, щоб оптимально налаштувати звук ресивера.

ЦАП ESS SABRE ™ ES9007S Premier. Оснащений ЦАП SABRE 9006A Premier Audio від ESS Technology для досягнення виключно високого відношення сигнал/шум та динамічного діапазону до 120 дБ, цей AV-ресивер видає цифровий звук професійної якості.

Система оптимізації звуку YPAO™-RSC з функцією багатопозиційного вимірювання та точним еквалайзером. YPAO-RSC аналізує акустичну конфігурацію кімнати та вимірює різні характеристики АС, а потім підбирає параметри звуку так, щоб забезпечити оптимальну якість у будь-якому з восьми положень слухача. У ній використовується точний розрахунок еквалайзера, щоб створити найприроднішу можливу акустику приміщення. Контроль відбитих звуків використовується для корекції ранніх відбитків та забезпечує студійну якість звуку. Також виконується нормалізація ефектів ЦАП, щоб параметри CINEMA DSP відповідали відбитим звукам.

Свобода та зручність розміщення. Поєднайте цей AV-ресивер із бездротовою колонкою MusicCast 50 або MusicCast 20 для відтворення потокової музики – це зручний спосіб організації домашнього кінотеатру з бездротовими задніми колонками. Більш того, ви отримаєте реалістичний звук, зберігши порядок в кімнаті. Легко перетворите вітальню на спеціальне середовище для розваг, в якому зможете повною мірою насолоджуватися фільмами та музикою.

Система MusicCast розширює можливості розваг. При використанні MusicCast відтворювати звук у кількох приміщеннях легко. Просто підключіть пристрої MusicCast до однієї мережі та запустіть потокове відтворення музики по всьому будинку. Спробуйте MusicCast у демонстраційному режимі, завантаживши безкоштовну програму MusicCast.

Поточні послуги. Досліджуйте світ музики за допомогою вбудованих сервісів потокової музики*. Завдяки синхронізації ваших списків відтворення і пісень, що сподобалися між смартфоном або комп'ютером і сервісами потокової музики RX-A1080 ви зможете легко прослуховувати свою улюблену музику або знаходити нову.

Віртуальні акустичні системи. RX-A1080 включає три високопродуктивні пристрої цифрової обробки сигналів корпорації Yamaha для швидкої обробки великих обсягів звукових даних. Завдяки цьому за допомогою CINEMA DSP HD3 навіть на 7-канальній системі можна відтворити 11-канальний звук. Повна передача просторових даних, включаючи вертикальну вісь, дозволяє створити приголомшливо реалістичне звукове поле.

Три виходи HDMI. Оскільки RX-A1080 оснащено трьома виходами HDMI, до пристрою можна підключити одночасно телевізор, РК-проектор та інші пристрої. Наприклад, ви можете використовувати телевізор як завжди, а на проекторі дивитися улюблені фільми та трансляції, або відображати вміст з основної кімнати в інших кімнатах. Все це можливо в будь-який час і без необхідності змінювати будь-які підключення. Само собою, підтримуються нові специфікації HDMI, що включають HDR (Dolby Vision Compatible, Hybrid Log-Gamma), передачу 4K-відео з частотою 60 к/сек і масштабування до 4K.

Чарівність вінтажного вінілу. Цей AV-ресивер оснащений спеціальними гніздами входу звукознімача (Phono), щоб ви могли підключити програвач та насолоджуватися музикою зі своєї колекції вінілових платівок.

7.2-канальні виходи підсилювача. Підключивши до цього AV-ресивера зовнішній підсилювач потужності (перед основним підсилювачем), можна покращити якість відтворення на АС. Наприклад, використання підсилювача потужності для важливого переднього каналу домашньому кінотеатрі дозволяє побудувати систему з акцентом на якість звуку.

Тюнер DAB/DAB+. Підтримка стандартів цифрового радіомовлення DAB та DAB+ дозволяє вибирати з великої кількості радіостанцій із високою якістю звуку. Також вона дозволяє використовувати автоматичний вибір доступних станцій зі зручного списку та переглядати корисну інформацію, включаючи назву станції та жанр музики.

* Доступність тюнера DAB/DAB+ залежить від регіону.

Alexa на MusicCast. «Alexa, попроси MusicCast відтворити Обране 1 у Кухні». З використанням інтеграції з голосовим управлінням Alexa досить легко вимовити потрібну фразу. RX-A1080 повністю підтримує лінійку пристроїв голосового керування Amazon. Ласкаво просимо до розумного будинку.

* Доступність голосового керування за допомогою Amazon Alexa залежить від регіону.

Додаток AV Controller. За допомогою простого використання пристроїв на базі iOS або Android™ можна зручно і з використанням інтелектуальних функцій налаштовувати потужність, гучність, входи, режими цифрової обробки сигналів AV-ресивера, а також багато інших параметрів. Також можна використовувати до 23 різних мов і налаштувати інтерфейс, приховуючи значки, що не використовуються, і перейменовуючи функції. Також пропонується версія для планшетів.

Сучасний графічний інтерфейс користувача. Нова версія графічного інтерфейсу користувача, розроблена корпорацією Yamaha, включає дисплей високої роздільної здатності зі зрозумілими і зручними меню і рядком стану, що налаштовується, на якому відображається джерело вхідного сигналу, рівень гучності, режим цифрової обробки сигналів і формат аудіо. Графічний інтерфейс користувача підтримує вісім мов на вибір: англійська, французька, німецька, іспанська, італійська, російська, японська та китайська. Його можна вивести як поверх звичайного зображення, так і поверх 3D-зображення.

Перемикання зон HDMI. Відео- або аудіовміст можна передавати на телевізор або домашній кінотеатр в іншій кімнаті (Zone 2) HDMI. Завдяки цьому в іншій кімнаті можна переглядати або слухати той самий вміст, що і в основній кімнаті (де встановлено AV-ресивер), або навіть інший вміст.

Характеристики AV ресивер Yamaha RX-A1080 black:

  • MusicCast для прослуховування музики у будь-якій кімнаті;
  • Потужне 7-канальне просторове звучання;
  • 110 Вт на канал (8 Ом, 20 Гц 20 кГц, КНД 0,06%, навантажені 2 канали);
  • 165 Вт на канал (8 Ом, 1 кГц, КНД 10%, навантажений 1 канал);
  • 170 Вт на канал (4 Ом, 1 кГц, КНД 0,9%, навантажений 1 канал;
  • Вбудований Wi-Fi;
  • Bluetooth для бездротової трансляції потокової музики та Compressed Music Enhancer для передачі аудіосигналу через Bluetooth;
  • Музичні потокові сервіси AirPlay, Spotify, Pandora, JUKE, додаток AV Controller;
  • Відтворення форматів DSD 2,8 МГц/5,6 МГц, FLAC/WAV/AIFF 192 кГц/24 біт, Apple Lossless 96 кГц/24-біт;
  • Gapless Playback безперервне відтворення;
  • Нова версія HDMI (8 вх./2 вих.), повна підтримка 4K Ultra HD з роздільною здатністю 4K60p (4:4:4), HDCP2.2, HDR Video, Dolby Vision та Hybrid Log-Gamma (потрібне оновлення ПЗ), BT .2020 Pass-Through;
  • Оновлення прошивки включає підтримку eARC (Enhanced Audio Return Channel);
  • Можливість додавати до аудіосистем бездротові акустичні системи навколишнього звучання (*MusicCast 20 або MusicCast 50);
  • Технологія штучного інтелекту Surround:AI автоматично оптимізує ефект об'ємного звуку у реальному часі;
  • 7.2-канальні виходи підсилювача дають змогу покращити звучання на АС;
  • Технологія Extra Bass забезпечує насичене відтворення басу навіть за невеликих акустичних систем;
  • Функції Zone Extra Bass та Zone Volume Equalizer для покращення звучання у Зоні 2;
  • Просунута функція перемикання відтворення AV-контенту між кількома зонами;
  • Система оптимізації звуку YPAO-RSC (Reflected Sound Control) для автоматичного налаштування АС;
  • Система YPAO Volume забезпечує природне звучання навіть за низького рівня гучності;
  • Антирезонансна технологія Anti Resonance Technology Wedge пригнічує вібрації, що погіршують звук;
  • Фірмові технології обробки відеосигналу;
  • Удосконалена технологія Cinema DSP HD3 надає глибину та багатство музичним композиціям та звуковим доріжкам;
  • Фірмові технології обробки відеосигналу;
  • Підсилювачі для підключення методом bi-amp, а також функція Speaker Zone B;
  • Вхід сигналів від звукознімача програвача вінілових дисків;
  • Підтримка стандартів цифрового радіомовлення DAB та DAB+ для певних регіонів;
  • Режим ECO знижує споживання електроенергії на 20%.
  • Габарити (Ш x В x Г): 435 x 171 x 382 мм
  • Автовимикання живлення: Є
  • Режим ECO: Є
  • Пульт дистанційного керування:
  • Аналоговий аудіовхід/вихід: 9 (front 1) / 0
  • Вага: 14.9 кг
 
Характеристики
БрендYamaha
МодельRX-A1080 black
ТипAV ресивер
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм435 x 171 x 382 мм
Вага14.9 кг

Напишіть відгук

AV ресивер Yamaha RX-A1080 Black

7.2-канальний AV ресивер Yamaha RX-A1080 black, номінальна потужність: 110 Вт на канал (8 Ом, 20 Гц – 20 кГц, КНІ 0,06%, 2 канали), 2 Зони, вхід/вихід HDMI: 7/3, Wi-Fi, AirPlay, Bluetooth, колір: чорний, габарити: 435 x 182 x 439 мм, вага: 14,9 кг

Ціна на одну одиницю товару.

Напишіть відгук

25 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ