Гарнітура Sennheiser SC 260 USB MS II Black
Гарнітура Sennheiser SC 260 USB MS II Black Гарнітура Sennheiser SC 260 USB MS II Black Гарнітура Sennheiser SC 260 USB MS II Black Гарнітура Sennheiser SC 260 USB MS II Black Гарнітура Sennheiser SC 260 USB MS II Black

Гарнітура Sennheiser SC 260 USB MS II Black

  • ID товару: 9453

Новий товар

Circle SC 260 USB MS II - це професійна двостороння дротова гарнітура преміум-класу, яка оптимізована для роботи з додатком "Skype для бізнесу", оснащується багатофункціональним пультом управління дзвінками та орієнтована на дуже активну та тривалу експлуатацію

Більше деталей

5 805 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sennheiser

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Circle™ SC 260 USB MS II - це професійна двостороння дротова гарнітура преміум-класу, яка оптимізована для роботи з програмою "Skype для бізнесу" (Сертифікат Skype for Business), оснащується багатофункціональним пультом управління дзвінками та орієнтована на дуже активну та тривалу експлуатацію.

Гнучкий тримач дозволяє швидко і просто вибрати оптимальне положення для мікрофона, щоб він захоплював максимально якісно, без фонових шумів, і щоб з ним зручно було працювати протягом усього робочого дня або всієї робочої зміни. Тримач також можна провертати на 350 градусів, а шарнірна конструкція дає можливість встановити мікрофон як з правого, так і з лівого боку обличчя.

Легка і міцна Circle SC 260 USB MS II має посилене металеве оголов'я, в цілому відрізняється підвищеною надійністю і здатні служити дуже довго, всупереч будь-яким випадковостям, якими такі багаті суворі трудові будні в сучасному бізнесі.

Sennheiser SC 260 USB MS II сертифікована для роботи із корпоративною комунікаційною платформою "Skype для бізнесу". Вся процедура налаштування гарнітури максимально спрощена і зводиться до її простого підключення до комп'ютера через кабель USB.

Circle™ SC 260 USB MS II розроблена для того, щоб максимально спростити будь-які завдання, пов'язані з обслуговуванням вхідних та вихідних дзвінків. Для цього гарнітура оснащена спеціальним вбудованим пультом керування з надзвичайно широким функціоналом. За допомогою цього зручного та простого пристрою можна прийняти дзвінок та завершити розмову, відрегулювати гучність, відключити мікрофон на час, швидко перенабрати останній вихідний, відхилити вхідний – все це робиться безпосередньо з пульта гарнітури, буквально одним натисканням кнопки.

Інтерфейс керування також простий та інтуїтивно зрозумілий, а завдяки унікальному вбудованому магнітному власнику пульт можна закріпити у зручному місці на робочому столі.

Механізм подвійного оголов'я з пронумерованими позиціями CircleFlex™, яким оснащуються всі моделі серії CIRCLE™, у поєднанні із зручними накладками навушників із зносостійкої штучної шкіри та наповнювачем з м'якої акустичної піни забезпечують високий рівень комфорту гарнітури протягом усього робочого дня.

Технологія Sennheiser ActiveGard® захищає слух користувача від шкідливих перевантажень (акустичних ударів), які можуть виникати внаслідок раптових стрибків гучності звуку, автоматично обмежуючи звуковий тиск до безпечного рівня.

Мікрофон із вбудованою системою шумоподавлення у поєднанні з фірмовою технологією Sennheiser Voice Clarity гарантують граничну точність, максимальну чіткість та найвищу якість передачі та відтворення голосу в будь-яких умовах.

Технічні характеристики:

  • Тип підключення: дротовий
  • Конструкція: закрита
  • Тип амбушюр: накладні
  • Відтворювані частоти, Гц: 50-18000
  • Рівень звукового тиску SPL (1 кГц, 1 Вт RMS), дБ: 113
  • Опір, Ом: 180
  • Роз'єм: Easy Disconnect
  • Довжина кабелю, м: 2,9
  • Спрямованість мікрофона: кругова
  • Відтворювані частоти, Гц: 150-6800
  • Вага, м: 89
 
Характеристики
БрендSennheiser
МодельSC 260 USB MS II Black
ТипГарнітура
КолірЧерный
Вага89 г

Напишіть відгук

Гарнітура Sennheiser SC 260 USB MS II Black

Circle SC 260 USB MS II - це професійна двостороння дротова гарнітура преміум-класу, яка оптимізована для роботи з додатком "Skype для бізнесу", оснащується багатофункціональним пультом управління дзвінками та орієнтована на дуже активну та тривалу експлуатацію

Напишіть відгук

19 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ