Борошно з насіння соняшника виробляється жорновим методом шляхом подрібнення маси, що залишається після віджиму олії. Вона надає хлібобулочним виробам насичений аромат «насіння» соняшника і легко поєднується з іншими видами борошна, а також може використовуватися окремо.
Борошно з насіння соняшника виробляється жорновим методом шляхом подрібнення маси, що залишається після віджиму олії. Вона надає хлібобулочним виробам насичений аромат «насіння» соняшника і легко поєднується з іншими видами борошна, а також може використовуватися окремо.
Борошно червоної сочевиці виготовляється методом жорнової обробки. Завдяки дбайливому перемелювання без нагрівання, продукт зберігає всі вітаміни і має корисні властивості.
Борошно червоної сочевиці виготовляється методом жорнової обробки. Завдяки дбайливому перемелювання без нагрівання, продукт зберігає всі вітаміни і має корисні властивості.
Борошно розторопші - корисний низькокалорійний продукт, насичений мікроелементами. Важливо: продукт не містить глютена і підійде людям, які страждають на целіакію.
Борошно розторопші - корисний низькокалорійний продукт, насичений мікроелементами. Важливо: продукт не містить глютена і підійде людям, які страждають на целіакію.
Насіння кіноа входить до 20 найкорисніших продуктів і на 100% виправдовує своє звання «суперфуду». Кіно містить 14% рослинного білка, який засвоюється організмом набагато краще, ніж білок тваринного походження, і прирівнюється до молочного.
Насіння кіноа входить до 20 найкорисніших продуктів і на 100% виправдовує своє звання «суперфуду». Кіно містить 14% рослинного білка, який засвоюється організмом набагато краще, ніж білок тваринного походження, і прирівнюється до молочного.
Насіння кіноа входить до 20 найкорисніших продуктів і на 100% виправдовує своє звання «суперфуду». Кіно містить 14% рослинного білка, який засвоюється організмом набагато краще, ніж білок тваринного походження, і прирівнюється до молочного.
Нутова цільнозернова жорнова мука виробляється з нуту (баранячого гороху або як його ще називають - турецького) методом дбайливого перетирання в кам'яних жорнах, що зберігає всі вітаміни, мінерали та мікроелементи.
Нутова цільнозернова жорнова мука виробляється з нуту (баранячого гороху або як його ще називають - турецького) методом дбайливого перетирання в кам'яних жорнах, що зберігає всі вітаміни, мінерали та мікроелементи.
Вівсяна цільнозернова жорнова мука – відмінний вибір для випічки дієтичного хліба, здоби, приготування киселю та інших борошняних кулінарних експериментів. Можливе застосування як окремого продукту, і разом з іншими видами.
Вівсяна цільнозернова жорнова мука – відмінний вибір для випікання дієтичного хліба, здоби, приготування киселю та інших борошняних кулінарних експериментів. Можливе застосування як окремого продукту, і разом з іншими видами.