ЦАП та підсилювач iFi Zen DAC V2 Black
ЦАП та підсилювач iFi Zen DAC V2 Black ЦАП та підсилювач iFi Zen DAC V2 Black ЦАП та підсилювач iFi Zen DAC V2 Black ЦАП та підсилювач iFi Zen DAC V2 Black ЦАП та підсилювач iFi Zen DAC V2 Black ЦАП та підсилювач iFi Zen DAC V2 Black

ЦАП та підсилювач iFi Zen DAC V2 Black

  • ID товару: 35087

Новий товар

iFi Zen DAC V2 – середньобюджетний стаціонарний ЦАП/підсилювач від іменитого англійського виробника аудіоелектроніки. Поєднує свіжий, впізнаваний дизайн, добротне складання та насичене збалансоване звучання. На відміну від моделі першого покоління, має новий 16 ядерний XMOS-процесор і підтримує кодек MQA.

Більше деталей

9 750 грн.

157 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: IFI

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Зовнішній вигляд

Зовнішність першої ревізії iFi Zen DAC сподобалася численним покупцям, тому виробник не став змінювати дизайн продукту. Знову перед нами сплюснута металева "фляжка", шийкою якої є рифлений потенціометр, який відповідає за контроль гучності. Примітно, що округла основа корпусу дещо виступає за свої краї, формуючи невеликий "козирок", що відображає свічення кольорового світлодіода, що створює цікавий візуальний ефект.

До речі, LED-індикатор змінює свій колір, виходячи з типу аудіофайлу, що транслюється. Далі варто відзначити аскетичну схему керування функціоналом, представлену вже згаданим регулятором гучності, клавішами Power Match (підвищення гейну) та Truebass (дод. бас), а також перемикачем режимів роботи лінійних виходів. Набір комунікацій (у свою чергу) представлений портом USB-ЦАП (3.0), 4.4-мм та RCA виходами та парою навушникових джеків: стандарту 6.3 та 4.4 мм (Pentaconn). Є і роз'єм для підключення адаптера живлення, який за замовчуванням в комплект постачання не входить, адже Zen DAC V2 запитується і USB-шиною.

Характеристики

Незважаючи на свою демократичну вартість, огляданий девайс отримав досить непогану апаратну частину, що об'єднала ЦАП Burr-Brown DSD1793 (32 біт/384 кГц, DSD 256 OS, MQA), підсилювач для навушників OV2637, згаданий раніше MOS генераторів (антиджитер) та інші високоякісні компоненти.

На окрему увагу заслуговує саме новий XMOS-процесор, який отримав нативну підтримку MQA, яка забезпечує повне декодування (Passthrough MQA) цього кодека прямо на борту Zen DAC V2. Більше того, порадувала і вихідна потужність підсилювального каскаду, що становить упевнені 330 мВт/32 Ом для балансної "ланки" і трохи скромніші 230 мВт/32 Ом – для Сінгл Енда. До того ж, не підвело і значення вихідного струму лінії, що дорівнює 6,2 для "регульованого" Пентаконна і 3.3 В - для "регульованих" RCA.

Звук

iFi Zen DAC V2 відрізняється збалансованою, навколонейтральною подачею, заснованою на відносно рівній АЧХ. Також в наявності і належне опрацювання по всьому частотному діапазону, масштабна, стереопанорама (сцена), що читається, і виправдане акцентування технічної складової відіграваних треків без шкоди в частині емоційності та мелодійності.

Особливий інтерес викликає благородні середні частоти, що поєднують достатню роздільну здатність, розвинений динамічний малюнок і натуральне забарвлення вагомих тембрів, що перетворює комбайн, що розглядається, в гідний інструмент для роботи з багатою фонотекою. Завершує розповідь про аудіопотенціал пристрою його опція Trubass, що "примушує" звучати композиції, наприклад популярних жанрів, більш розкотисто і енергійно.

 
Характеристики
БрендiFi
МодельZen DAC V2
ТипЦАП та підсилювач
Вихідна потужність на навушники6,3 мм: 230 (32 Ом); 4,4мм: 330 (32 Ом)
ВходиUSB
Виходи4.4 мм, 6.3 мм, RCA
КолірЧорний
ЦАПBurr-Brown DSD1793

Напишіть відгук

ЦАП та підсилювач iFi Zen DAC V2 Black

iFi Zen DAC V2 – середньобюджетний стаціонарний ЦАП/підсилювач від іменитого англійського виробника аудіоелектроніки. Поєднує свіжий, впізнаваний дизайн, добротне складання та насичене збалансоване звучання. На відміну від моделі першого покоління, має новий 16 ядерний XMOS-процесор і підтримує кодек MQA.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ