Медіаплеєр Dune HD Max 4K
Медіаплеєр Dune HD Max 4K Медіаплеєр Dune HD Max 4K Медіаплеєр Dune HD Max 4K

Медіаплеєр Dune HD Max 4K

  • ID товару: 5481

Новий товар

Ціна за штуку

Преміальний медіаплеєр з двома відсіками для HDD 3.5", Hi-Fi цифровими аудіовиходами, Hi-End лінійним блоком живлення та просунутою комутацією.

Більше деталей

32 300 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Dune

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Нове покоління медіаплеєрів підтримує Ultra HD 4K відео надвисокої чіткості з частотою кадрів до 60 к/с, технологію HDR, 10-бітове кодування кольору, кодування кольорів за стандартом BT.2020, виведення відеосигналу через інтерфейс HDMI 2.0a

Стильний повнорозмірний корпус з лінійним блоком живлення Hi-End

Повнорозмірний корпус з безшумним безвентиляторним охолодженням зі стильною передньою панеллю і дисплеєм. Медіаплеєр має два відсіки для 3.5” SATA жорстких дисків, кожен із підтримкою жорстких дисків до 10 ТБ і більше. Один із відсіків c прямим зручним доступом через передню панель. Hi-End блок живлення на базі тороїдального трансформатора забезпечує високоякісне живлення всіх компонентів для ідеальної якості відео та звуку.

Hi-Fi цифрові аудіовиходи

Високоякісні цифрові аудіовиходи (коаксіальний S/PDIF та професійний I2S-E) на базі вбудованого аудіопроцесора XMOS, який забезпечує прецизійну обробку цифрового звуку із збереженням оригінальної частоти дискретизації, перетактуванням, ультранизким джиттером.

Розширена комутація та комплектація

Порт USB Type-C, порт USB 3.0, три порти USB 2.0, слот SD карти, HDMI-вхід, оптичний та коаксимальні S/PDIF аудіовиходи, вбудований Bluetooth 4.х, два HDMI-виходи для виведення зображення та звуку в максимальній якості при використання 4K ТБ та ресивера без підтримки 4K. Додаткові конектори для професійних інсталяцій: ІЧ-порти (вхід, вихід), RS-232 порт. Медіаплеєр поставляється одразу з двома пультами дистанційного керування – великий ІЧ-пульт із функцією навчання та додатковий Bluetooth-пульт із функцією AirMouse.

Підтримка найновіших стандартів відео

Нове покоління медіаплеєрів підтримує Ultra HD 4K відео надвисокої чіткості з частотою кадрів до 60 к/с (для підвищеної плавності відео), технологію HDR (High Dynamic Range, розширений динамічний діапазон, для фантастичної контрастності картинки), 10-бітове кодування кольору (для передачі більше 1 мільярда кольорів), колірне кодування за стандартом BT.2020 (розширене кольорове охоплення, для ще більш точної передачі кольорів), виведення відеосигналу через інтерфейс HDMI 2.0a (для повної підтримки 4Kp60 HDR відео).

Поєднання Dune HD та Android екосистем

Знаменитий Hi-End інтерфейс користувача Dune HD, який розроблявся і покращувався протягом багатьох років, тепер працює одночасно з ОС Android, що поєднує всі переваги класичних базуються на ОС Linux медіацентрів Dune HD і Android смарт-ТВ-приставок в одному пристрої. Добре відомий медіацентр Dune HD та різні програми та плагіни Dune HD, оптимізовані для використання на екрані ТБ, мільйони програм Android (онлайн відео та ТБ сервіси, ігри та багато іншого) – все це тепер доступно одночасно.

Супер-плавний інтерфейс користувача

Потужні багатоядерні центральний і графічний процесори, а також оптимізований механізм інтерфейсу користувача забезпечують плавний інтерфейс користувача.

Розширені можливості інтерфейсу Dune HD

Функція Моя Колекція для створення барвистого каталогу з колекції фільмів. Вбудована фільмова енциклопедія з детальними описами, трейлерами, навігацією між фільмами та персоналіями. Прямі посилання з опису фільму онлайн відеосервіси для перегляду фільму.

Потужний файловий браузер із доступом до локальних мережевих ресурсів та автоматичним розпізнаванням фільмів.

Зручний браузер ТВ-каналів з відображенням розширеної інформації про передачі та переходи до каталогу фільмів. Фонове відтворення музики, радіо, ТВ-каналів або відео при роботі з меню інтерфейсу користувача Dune HD, або навіть при роботі з додатками Android.

Технологія Dune HD Android Playback Accelerator

Нова унікальна для медіаплеєрів Dune HD технологія інтелектуально керує ресурсами ОС Android для мінімізації впливу ОС на механізм плеєра та забезпечення гладкого та високоякісного відтворення відео та аудіо.

Інтернет-браузер із підтримкою відео

Сучасний веб-браузер Chrome дозволяє зручно переглядати веб-сайти та запускати відтворення відео прямо на веб-сайтах.

Повна підтримка багатоканального HD-звуку

Підтримка виводу на A/V-ресивер всіх новітніх форматів HD-звуку, включаючи Dolby True HD, DTS MA, Dolby Atmos, DTS:X.

Повна підтримка формату 3D

Підтримка форматів Side-by-side, Top-to-bottom та MVC гарантує ідеальне відтворення Full HD відео у форматі 3D.

Blu-ray меню

При відтворенні Blu-Ray образів доступне як спрощене меню BDLite, так і повноцінне Blu-Ray меню з можливістю вибору сцен і додаткових матеріалів.

Двохдіапазонний Wi-Fi 802.11ac та 1Gbit Ethernet

Медіаплеєр оснащений дводіапазонним Wi-Fi 802.11b/g/n/ac (2.4 GHz + 5.0 GHz), що дозволяє відтворювати високобітрейтний контент у т.ч. і "по повітрю". Порт Ethernet 1Gbit дозволяє отримати максимальну продуктивність при дротовому підключенні.

Вбудований Bluetooth

Вбудований інтерфейс Bluetooth дозволяє легко підключати різні пульти дистанційного керування, бездротові клавіатури, мишки, джойстики, аудіоколонки, навушники, гарнітури та інші пристрої.

Підтримка Widevine Level 1 DRM

Наявність підтримки найпросунутішого рівня (L1) технології захисту відеоконтенту Widevine DRM дає можливість дивитися відео високої чіткості при використанні преміальних онлайн відеосервісів. Багато преміальних відеосервісів обмежують якість відео або не працюють за відсутності такої підтримки. Більшість Android смарт-ТВ-приставок на ринку не мають такої підтримки.

Інтерфейси  HDMI 2.0a, HDMI (Audio only), композитний відео вихід, аудіо оптичний вихід (S/PDIF), coaxial + Hi-Fi coaxial

Пам'ять  2 GB RAM, 16 GB Flash

Процесор  Realtek RTD1295

Графічний процесор (GPU)  Mali-T820

Центральний процесор (CPU) ARM 4-core Cortex A53 до 1.5 GHz (13800 DMIPS)

Операційна система  Android 7.1

Встановлення програм Android  так

Підтримка HDR  так

Bluetooth  Bluetooth 4.x

Можливість встановлення HDD  так (2 HDD відсіку форм-фактора 3.5")

Веб-браузер  так

Відео кодеки  MPEG2, MPEG4, Xvid, WMV9, VC-1, H264, H.265 (HEVC) Hi10p

Аудіо кодеки  MPEG-1/2 layer I/II/III, AAC, LPCM, WMA, WMAPro, FLAC, multichannel FLAC, Vorbis, WavPack, APE (Monkey's Audio), ALAC (Apple lossless), SACD (Super Audio CD) (** ), AC3 (Dolby Digital), DTS

Формати відео файлів  MKV,MPEG-TS,MPEG-PS,M2TS,VOB,AVI,MOV,MP4,QT,ASF,WMV,ISO,BDMV,VIDEO_TS

Відео вихід  широкий спектр підтримуваних дозволів (до 4К) і частот кадрів (зокрема 60fps...23.976p, 24p, PAL, NTSC).

Підтримка HEVC 10-bit  так

Аудіо формати файлів  MPEG/MP3/MPA,AAC,WMA/WMAPro,APE,FLAC,WAV,WAV Pack (WV),ALAC,OGG,SACD,AC3,DTS,EAC3,Dolby True HD,Dolby Atmos,DTS HD HRA,DTS: X ,Multichannel PCM

Підтримка аудіо HD  так

Формати плейлейстів M3U,PLS

Формат зображення JPEG, PNG, BMP, GIF

Підтримка файлових систем FAT16, FAT32, exFAT, NTFS, EXT2, EXT3, EXT4, HFS/HFS+ (read only), BTRFS

Мережеві можливості Ethernet 1Gbit, 802.11/b/g/n/ac (2.4GHz + 5GHz) 2T2R

Підтримка 3D відео підтримка 3D TnB/SbS та FullHD (BD3D MVC)

Додатково тороїдальний силовий трансформатор для забезпечення відмінної якості відео та аудіо

Вентилятор охолодження немає

Дисплей так

Порт USB 3 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 1 x USB Type-C

OpenGL OpenGL ES 3.1

Слот підключення картки пам'яті є, Micro SD

Розміри 430x80x275мм

Гарантія 12 міс

Підсилювач для навушників немає

"Гаряча" заміна HDD так

DAC  ні

Звуковий процесор XMOS  ідеальна обробка звуку з оригінальною частотою дискретизації, повторною синхронізацією та наднизьким джиттером

порт IR так

тригер 12 В  ні

Порт RS232 так

Управління IP  так

Control 4 Безперешкодна інтеграція в Smart Home на основі технології Control4 за допомогою готового до використання драйвера Control4

Z-Wave  Підключіть сумісний USB-ключ Z-Wave, щоб використовувати медіаплеєр як концентратор Z-Wave Smart Home і створити свій розумний будинок на основі технології Z-Wave.

Напишіть відгук

Медіаплеєр Dune HD Max 4K

Ціна за штуку

Преміальний медіаплеєр з двома відсіками для HDD 3.5", Hi-Fi цифровими аудіовиходами, Hi-End лінійним блоком живлення та просунутою комутацією.

Напишіть відгук

19 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ