Медіаплеєр Dune HD SmartBox 4K Plus
Медіаплеєр Dune HD SmartBox 4K Plus Медіаплеєр Dune HD SmartBox 4K Plus Медіаплеєр Dune HD SmartBox 4K Plus Медіаплеєр Dune HD SmartBox 4K Plus Медіаплеєр Dune HD SmartBox 4K Plus Медіаплеєр Dune HD SmartBox 4K Plus

Медіаплеєр Dune HD SmartBox 4K Plus

  • ID товару: 33823

Новий товар

Dune HD SmartBox 4K Plus - компактний медіаплеєр та Android Smart TV-приставка для відтворення домашньої колекції відео та аудіо, з просунутим дводіапазонним Wi-Fi ac 2.4+5 ГГц, підтримує Ultra HD 4K відео надвисокої чіткості з частотою кадрів до 60 к/с, технологію HDR, 10-бітове кодування кольору, колірне кодування за стандартом BT.2020, виведення відеосигналу через інтерфейс HDMI 2.0a

Більше деталей

2 655 грн.

10 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Dune HD

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Двохдіапазонний Wi-Fi 802.11ac

Медіаплеєр оснащений дводіапазонним Wi-Fi 802.11b/g/n/ac (2.4 GHz + 5.0 GHz), що дозволяє відтворювати високобітрейтний контент у т.ч. та "по повітрю".

Підтримка найновіших стандартів відео

Нове покоління медіаплеєрів підтримує Ultra HD 4K відео надвисокої чіткості з частотою кадрів до 60 к/с (для підвищеної плавності відео), технологію HDR (High Dynamic Range, розширений динамічний діапазон, для фантастичної контрастності картинки), 10-бітове кодування кольору (для передачі більше 1 мільярда кольорів), колірне кодування за стандартом BT.2020 (розширене кольорове охоплення, для ще більш точної передачі кольорів), виведення відеосигналу через інтерфейс HDMI 2.0a (для повної підтримки 4Kp60 HDR відео).

Поєднання Dune HD та Android екосистем

Знаменитий Hi-End інтерфейс користувача Dune HD, який розроблявся і покращувався протягом багатьох років, тепер працює одночасно з ОС Android, що поєднує всі переваги класичних базуються на ОС Linux медіацентрів Dune HD і Android смарт-ТВ-приставок в одному пристрої. Добре відомий медіацентр Dune HD та різні програми та плагіни Dune HD, оптимізовані для використання на екрані ТБ, мільйони програм Android (онлайн відео та ТБ сервіси, ігри та багато іншого) – все це тепер доступно одночасно.

Супер-плавний інтерфейс користувача

Потужні багатоядерні центральний і графічний процесори, а також оптимізований механізм інтерфейсу користувача забезпечують плавний інтерфейс користувача.

Розширені можливості інтерфейсу Dune HD

Функція Моя Колекція для створення барвистого каталогу з колекції фільмів. Вбудована фільмова енциклопедія з детальними описами, трейлерами, навігацією між фільмами та персоналіями. Прямі посилання з опису фільму онлайн відеосервіси для перегляду фільму.

Потужний файловий браузер із доступом до локальних мережевих ресурсів та автоматичним розпізнаванням фільмів.

Зручний браузер ТВ-каналів з відображенням розширеної інформації про передачі та переходи до каталогу фільмів. Фонове відтворення музики, радіо, ТВ-каналів або відео при роботі з меню інтерфейсу користувача Dune HD, або навіть при роботі з додатками Android.

Технологія Dune HD Android Playback Accelerator

Нова унікальна для медіаплеєрів Dune HD технологія інтелектуально управляє ресурсами ОС Android для мінімізації впливу ОС на механізм плеєра та забезпечення гладкого та високоякісного відтворення відео та аудіо.

Інтернет-браузер із підтримкою відео

Сучасний веб-браузер Chrome дозволяє зручно переглядати веб-сайти та запускати відтворення відео прямо на веб-сайтах.

Мобільний додаток Dune HD

Унікальна мобільна програма Dune HD (Dune Control) для мобільних пристроїв iOS та Android забезпечує повний доступ до всіх функцій медіаплеєра Dune HD. Воно повністю замінює стандартний інфрачервоний пульт дистанційного керування, дозволяє переглядати та вибирати мультимедійний контент безпосередньо на вашому мобільному пристрої (меню, що відображається на мобільному пристрої, відображає меню, що відображається на екрані телевізора), і містить розділ «Відтворюється зараз» для зручного керування відтворенням мультимедіа .

Підтримка Widevine Level 1 DRM

Наявність підтримки найпросунутішого рівня (L1) технології захисту відеоконтенту Widevine DRM дає можливість дивитися відео високої чіткості при використанні преміальних онлайн відеосервісів. Багато преміальних відеосервісів обмежують якість відео або не працюють за відсутності такої підтримки. Більшість Android смарт-ТВ-приставок на ринку не мають такої підтримки.

Характеристики Dune HD SmartBox 4K Plus:

  • Формати плейлистів: M3U, PLS
  • Формати зображень: JPEG, PNG, BMP, GIF
  • Підтримувані субтитри: SRT (зовнішні), SUB (MicroDVD) (зовнішні), text (MKV), SSA/ASS (MKV, зовнішні), VobSub (MP4, MKV, зовнішні SUB/IDX), PGS (Blu-ray, TS, MKV)
  • Аудіоформати, що підтримуються: AC3 (Dolby Digital), EAC3 (Dolby Digital Plus), Dolby True HD, MPEG/MP3/MPA, AAC (Multichannel), WMA/WMAPro, Ogg, WAV
  • Відеоконтейнери, що підтримуються: MKV, MPEG-TS, MPEG-PS, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, QT, ASF, ISO, BDMV, VIDEO_TS
  • Підтримка DLNA клієнт
  • Підтримка 3D відео Side-by-side, Top-to-bottom, MVC
  • Підтримка BLU-RAY ISO BD Lite
  • Підтримка мережевих протоколів: SMB,NFS клієнт,FTP сервер,UPnP клієнт,UPnP сервер,UPnP рендерер,UPnP,DLNA,FTP клієнт,FTP
  • Підтримка файлових систем: FAT16, FAT32, exFAT, NTFS, EXT2, EXT3, EXT4, HFS/HFS+ (read only), BTRFS
 
Характеристики
БрендDune
МодельHD SmartBox 4K Plus
ТипМедіаплеєр
КолірЧорний
Підтримка аудіоформатівAC3 (Dolby Digital), EAC3 (Dolby Digital Plus), Dolby True HD, MPEG/MP3/MPA, AAC (Multichannel), WMA/WMAPro, Ogg, WAV
Відео форматMKV, MPEG-TS, MPEG-PS, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, QT, ASF, ISO, BDMV, VIDEO_TS
Wifi802.11b/g/n/ac (2.4 GHz + 5.0 GHz)

Напишіть відгук

Медіаплеєр Dune HD SmartBox 4K Plus
Dune HD SmartBox 4K Plus - компактний медіаплеєр та Android Smart TV-приставка для відтворення домашньої колекції відео та аудіо, з просунутим дводіапазонним Wi-Fi ac 2.4+5 ГГц, підтримує Ultra HD 4K відео надвисокої чіткості з частотою кадрів до 60 к/с, технологію HDR, 10-бітове кодування кольору, колірне кодування за стандартом BT.2020, виведення відеосигналу через інтерфейс HDMI 2.0a

Напишіть відгук

21 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ