Олія перцю чилі покращує травлення, знімає мігрень, бореться з застудою, грипом, полегшує біль у суглобах та підтримує серцево-судинну систему, здоров'я очей, волосся та шкіри.
Олія перцю чилі покращує травлення, знімає мігрень, бореться з застудою, грипом, полегшує біль у суглобах та підтримує серцево-судинну систему, здоров'я очей, волосся та шкіри.
Рудий - однорічна рослина сімейства хрестоцвіті, насіння якого містить жирне масло. Борошно отримують шляхом подрібнення макухи, що залишається після його віджиму.
Житнє цільнозернове жорне борошно, отримане в результаті помелу жита на кам'яних жорнах, зберігає всю різноманітність амінокислот, жирних кислот, вітамінів (A, B, E, PP), мікроелементів (Fe, Ca, K) і цукрів, якими багатий злак.
Житнє цільнозернове жорне борошно, отримане в результаті помелу жита на кам'яних жорнах, зберігає всю різноманітність амінокислот, жирних кислот, вітамінів (A, B, E, PP), мікроелементів (Fe, Ca, K) і цукрів, якими багатий злак.
Пшеничне цільнозернове борошно вироблено з високоякісного злаку, розмеленого перетиранням на кам'яних жорнах. Завдяки цьому вона не втрачає всі корисні компоненти та мікроелементи, що містяться у зерні від природи.
Пшеничне цільнозернове борошно вироблено з високоякісного злаку, розмеленого перетиранням на кам'яних жорнах. Завдяки цьому вона не втрачає всі корисні компоненти та мікроелементи, що містяться у зерні від природи.
Фундучне борошно – виробляється з лісових горіхів (ліщини), які попередньо очищаються від шкаралупи та шкірки, підсушуються у духовці та перетираються до оптимальної консистенції.
Фундучне борошно – виробляється з лісових горіхів (ліщини), які попередньо очищаються від шкаралупи та шкірки, підсушуються у духовці та перетираються до оптимальної консистенції.
Фундучне борошно – виробляється з лісових горіхів (ліщини), які попередньо очищаються від шкаралупи та шкірки, підсушуються у духовці та перетираються до оптимальної консистенції.
Фундучне борошно – виробляється з лісових горіхів (ліщини), які попередньо очищаються від шкаралупи та шкірки, підсушуються у духовці та перетираються до оптимальної консистенції.
Борошно волоського горіха виготовляється шляхом подрібнення горіхової маси, що залишається після віджимання олії.
Борошно волоського горіха виготовляється шляхом подрібнення горіхової маси, що залишається після віджимання олії.
Борошно волоського горіха виготовляється шляхом подрібнення горіхової маси, що залишається після віджимання олії.
Борошно з білого кіноа нагадує борошно із проса. Борошно виготовляють із цільних зерен, а вітаміни та мінеральні речовини містяться як у ядрах зерен, так і в оболонці, тому можна сміливо стверджувати, що в ній зберігається максимальна їхня кількість.
Борошно з білого кіноа нагадує борошно із проса. Борошно виготовляють із цільних зерен, а вітаміни та мінеральні речовини містяться як у ядрах зерен, так і в оболонці, тому можна сміливо стверджувати, що в ній зберігається максимальна їхня кількість.
Борошно з білого кіноа нагадує борошно із проса. Борошно виготовляють із цільних зерен, а вітаміни та мінеральні речовини містяться як у ядрах зерен, так і в оболонці, тому можна сміливо стверджувати, що в ній зберігається максимальна їх кількість.
Насіння кіноа входить до 20 найкорисніших продуктів і на 100% виправдовує своє звання «суперфуду». Кіно містить 14% рослинного білка, який засвоюється організмом набагато краще, ніж білок тваринного походження, і прирівнюється до молочного.
Насіння кіноа входить до 20 найкорисніших продуктів і на 100% виправдовує своє звання «суперфуду». Кіно містить 14% рослинного білка, який засвоюється організмом набагато краще, ніж білок тваринного походження, і прирівнюється до молочного.
Насіння кіноа входить до 20 найкорисніших продуктів і на 100% виправдовує своє звання «суперфуду». Кіно містить 14% рослинного білка, який засвоюється організмом набагато краще, ніж білок тваринного походження, і прирівнюється до молочного.
Гарбуз має відмінний набір вітамінів, амінокислот і мікроелементів.
Особливістю борошна насіння гарбуза є відсутність у складі глютену, білка.
Гарбуз має відмінний набір вітамінів, амінокислот і мікроелементів.
Особливістю борошна насіння гарбуза є відсутність у складі глютену, білка.
Гарбуз має відмінний набір вітамінів, амінокислот і мікроелементів.
Особливістю борошна насіння гарбуза є відсутність у складі глютену, білка.
Кунжутне борошно виготовляється шляхом подрібнення макухи, що залишається після віджимання олії з насіння кунжуту методом холодного віджиму.
Кунжутне борошно виготовляється шляхом подрібнення макухи, що залишається після віджимання олії з насіння кунжуту методом холодного віджиму.
Кунжутне борошно виготовляється шляхом подрібнення макухи, що залишається після віджимання олії з насіння кунжуту методом холодного віджиму.
Борошно розторопші - корисний низькокалорійний продукт, насичений мікроелементами.
Борошно розторопші - корисний низькокалорійний продукт, насичений мікроелементами.
Важливо: продукт не містить глютена і підійде людям, які страждають на целіакію.
Борошно розторопші - корисний низькокалорійний продукт, насичений мікроелементами.
Важливо: продукт не містить глютена і підійде людям, які страждають на целіакію.
Борошно чорнобрової пшениці «Земледар» отримують методом жорнової обробки цілісних зерен пшениці, включаючи оболонки.
Борошно чорнобрової пшениці «Земледар» отримують методом жорнової обробки цілісних зерен пшениці, включаючи оболонки.
Борошно з насіння соняшника виробляється жорновим методом шляхом подрібнення маси, що залишається після віджиму олії. Вона надає хлібобулочним виробам насичений аромат «насіння» соняшника і легко поєднується з іншими видами борошна, а також може використовуватися окремо.
Борошно з насіння соняшника виробляється жорновим методом шляхом подрібнення маси, що залишається після віджиму олії. Вона надає хлібобулочним виробам насичений аромат «насіння» соняшника і легко поєднується з іншими видами борошна, а також може використовуватися окремо.
Борошно з насіння соняшника виробляється жорновим методом шляхом подрібнення маси, що залишається після віджиму олії. Вона надає хлібобулочним виробам насичений аромат «насіння» соняшника і легко поєднується з іншими видами борошна, а також може використовуватися окремо.
Рудий - однорічна рослина сімейства хрестоцвіті, насіння якого містить жирне масло. Борошно отримують шляхом подрібнення макухи, що залишається після його віджиму.
Рудий - однорічна рослина сімейства хрестоцвіті, насіння якого містить жирне масло. Борошно отримують шляхом подрібнення макухи, що залишається після його віджиму.
Мигдальне борошно – дієтичне, поживне та легко засвоюване, виготовляється шляхом помолки очищених та підсушених горіхів.
Мигдальне борошно – дієтичне, поживне та легко засвоюване, виготовляється шляхом помолки очищених та підсушених горіхів.
Мигдальне борошно – дієтичне, поживне та легко засвоюване, виготовляється шляхом помолки очищених та підсушених горіхів.
Мигдальне борошно – дієтичне, поживне та легко засвоюване, виготовляється шляхом помолки очищених та підсушених горіхів.
Арахісове жорнове борошно виготовляється шляхом подрібнення маси, що залишається після віджимання олії з насіння арахісу.
Арахісове жорнове борошно виготовляється шляхом подрібнення маси, що залишається після віджимання олії з насіння арахісу.
Арахісове жорнове борошно виготовляється шляхом подрібнення маси, що залишається після віджимання олії з насіння арахісу.
Конопляне борошно, яке виробляється з насіння рослини, є джерелом величезної кількості корисних речовин: понад 20 амінокислот, клітковину, рослинні жири.
Конопляне борошно, яке виробляється з насіння рослини, є джерелом величезної кількості корисних речовин: понад 20 амінокислот, клітковину, рослинні жири.
Конопляне борошно, яке виробляється з насіння рослини, є джерелом величезної кількості корисних речовин: понад 20 амінокислот, клітковину, рослинні жири.
Борошно червоної сочевиці виготовляється методом жорнової обробки. Завдяки дбайливому перемелювання без нагрівання, продукт зберігає всі вітаміни і має корисні властивості.
Борошно червоної сочевиці виготовляється методом жорнової обробки. Завдяки дбайливому перемелювання без нагрівання, продукт зберігає всі вітаміни і має корисні властивості.
Вівсяна цільнозернова жорнова мука – відмінний вибір для випікання дієтичного хліба, здоби, приготування киселю та інших борошняних кулінарних експериментів. Можливе застосування як окремого продукту, і разом з іншими видами.
Вівсяна цільнозернова жорнова мука – відмінний вибір для випічки дієтичного хліба, здоби, приготування киселю та інших борошняних кулінарних експериментів. Можливе застосування як окремого продукту, і разом з іншими видами.
Нутова цільнозернова жорнова мука виробляється з нуту (баранячого гороху або як його ще називають - турецького) методом дбайливого перетирання в кам'яних жорнах, що зберігає всі вітаміни, мінерали та мікроелементи.
Нутова цільнозернова жорнова мука виробляється з нуту (баранячого гороху або як його ще називають - турецького) методом дбайливого перетирання в кам'яних жорнах, що зберігає всі вітаміни, мінерали та мікроелементи.
Спельтова цільнозернова жорнова мука є чудовим вибором для випічки.
Виготовляється з найдавнішої зернової культури під назвою спельта (пшениця двозернянка, найпоширеніша) шляхом її перемелювання в кам'яних жорнах.
Спельтова цільнозернова жорнова мука є чудовим вибором для випічки.
Виготовляється з найдавнішої зернової культури під назвою спельта (пшениця двозернянка, найпоширеніша) шляхом її перемелювання в кам'яних жорнах. Даний спосіб обробки зберігає всі корисні мікроелементи (Zn, Fe, Cu, Mg) та вітаміни, а також високозасвоюваний організмом глютен.
Кедровий горіх ядра очищені – корисні, калорійні та смачні сибірські горіхи.
Кедровий горіх ядра очищені – корисні, калорійні та смачні сибірські горіхи.
Кедровий горіх ядра очищені – корисні, калорійні та смачні сибірські горіхи.
Кедровий горіх ядра очищені – корисні, калорійні та смачні сибірські горіхи.
Горіх грецький - росте практично на всіх континентах, дуже корисний для багатьох органів людини, особливо для головного мозку.
Горіх грецький - росте практично на всіх континентах, дуже корисний для багатьох органів людини, особливо для головного мозку.
Горіх грецький - росте практично на всіх континентах, дуже корисний для багатьох органів людини, особливо для головного мозку.
Горіх грецький - росте практично на всіх континентах, дуже корисний для багатьох органів людини, особливо для головного мозку.
Горіх грецький - росте практично на всіх континентах, дуже корисний для багатьох органів людини, особливо для головного мозку.
Фундук – дієтичний горіх, що росте для нашої місцевості, його ще називають ліщиною чи лісовим горіхом.
Фундук – дієтичний горіх, що росте для нашої місцевості, його ще називають ліщиною чи лісовим горіхом.
Чуфа (земляний мигдаль) – багаторічна трав'яна рослина сімейства осокові, що росте в Середземномор'ї та Північній Африці.
Чуфа (земляний мигдаль) – багаторічна трав'яна рослина сімейства осокові, що росте в Середземномор'ї та Північній Африці.
Чуфа (земляний мигдаль) – багаторічна трав'яна рослина сімейства осокові, що росте в Середземномор'ї та Північній Африці.
Чуфа (земляний мигдаль) – багаторічна трав'яна рослина сімейства осокові, що росте в Середземномор'ї та Північній Африці.
Арахіс сирий натуральний – рослина сімейства бобових, яку ще називають земляним горіхом через те, що вона росте у вигляді стручків у землі.
Арахіс сирий натуральний – рослина сімейства бобових, яку ще називають земляним горіхом через те, що вона росте у вигляді стручків у землі.
Арахіс сирий натуральний – рослина сімейства бобових, яку ще називають земляним горіхом через те, що вона росте у вигляді стручків у землі.
Арахіс сирий натуральний – рослина сімейства бобових, яку ще називають земляним горіхом через те, що вона росте у вигляді стручків у землі.
Мигдаль сирий натуральний - їстівні ядра мигдального горіха, не схильні до жодної обробки.
Мигдаль сирий натуральний - їстівні ядра мигдального горіха, не схильні до жодної обробки.
Мигдаль сирий натуральний - їстівні ядра мигдального горіха, не схильні до жодної обробки.
Мигдаль сирий натуральний - їстівні ядра мигдального горіха, не схильні до жодної обробки.
Мигдаль сирий натуральний - їстівні ядра мигдального горіха, не схильні до жодної обробки.
Фундука (Лісового горіха) сиродавлена олія – виготовлена шляхом механічного холодного пресування цілих горіхів
Олія лісового горіха сиродавлена
Виготовлено шляхом механічного холодного пресування цілісних горіхів, що дозволяє зберегти у його складі всі корисні речовини.
Соняшникова олія - джерело поліненасичених жирних кислот, Омега-6, що беруть участь у синтезі гормонів та підтримують імунітет. Також містить жиророзщеплюючі вітаміни А, Е та Р.
Соняшникова олія - джерело поліненасичених жирних кислот, Омега-6, що беруть участь у синтезі гормонів та підтримують імунітет. Також містить жиророзщеплюючі вітаміни А, Е та Р.
Соєва олія, що допомагає зберегти міцність кісток і зменшити ризик переломів, придатна для смаження, отримає жири Омега-3.
Сафлорова сиродавлена олія - виготовлена в день замовлення з не обсмаженого насіння сафлору фарбуючого, або як його ще називають - шафран і будяки, методом холодного механічного віджиму.
Олія розторопші сиродавлене
Олія має імуномодулюючу, протизапальну, протифіброзну, протипухлинну дію
Сафлорова сиродавлена олія - виготовлена в день замовлення з не обсмаженого насіння сафлору фарбуючого, або як його ще називають - шафран і будяки, методом холодного механічного віджиму, без нагрівання і тертя, що дозволяє зберегти більшу частину корисних речовин.
Олія розторопші сиродавлене
Олія має імуномодулюючу, протизапальну, протифіброзну, протипухлинну дію
Рижикова сиродавлена олія виготовляється з насіння руда (рижика) методом їх пресування, без нагрівання та тертя.
Має чітко виражений аромат і цибульно-гірчичним смаком, з нотками смаку редьки.
Рижикова сиродавлена олія виготовляється з насіння руда (рижика) методом їх пресування, без нагрівання та тертя.
Має чітко виражений аромат і цибульно-гірчичним смаком, з нотками смаку редьки.
Олія з насіння редьки.
Продукт багатий білками, жирами, поліненасиченими жирними кислотами та вітамінами, а також фітонцидами, ферментами та ефірними маслами.
Олія Чиа сиродавлене – виготовляється з сирого насіння шавлії (чіа) шляхом холодного механічного пресування та відстоюванням у вакуумному середовищі. Такий метод виробництва дозволяє зберегти всі корисні речовини, що є в насінні.
Олія чиа
Рекомендовано застосовувати як у кулінарії, косметології, так і при лікуванні та терапії деяких захворювань.
Мигдального горіха сиродавлене масло - виробляється з цілісних горішків шляхом механічного холодного пресування, що дає можливість зберегти в ньому всі корисні елементи і речовини.
Лляна олія — ефективний протизапальний засіб, що використовується для лікування опіків, ран, забитих місць, екзем, алергічних дерматитів. Воно незамінне при комплексному лікуванні легень та бронхів, нервової системи, нирок та сечового міхура, щитовидної залози.
Олія насіння маку має гарний смак і вважається однією з найкращих рослинних олій, має м'який приємний запах.
Містить ненасичені жирні кислоти, вітамін Е, вітаміни В1, В2.